Jaaaa... vad vill du??

*gråter* Fy faan asså... 3 timmar till ska man sitta och plågas här. Det händer inte ett skit! Jag va på lunch alldeless nyss och under den halv timmen som jag har varit tebax har jag fått 1 samtal... =/ ILLA!

Sen ska jag på middag hos Sussis mamma, och jag pallar verkligen inte. Känner att det blir jävligt stressigt, men det verkar ingen förstå så nu vette faan vad man gör. Hoppas på att man kanske tar sig en lur på vägen hem? Svimmar kanske... blir bortrövad =D eller så kommer jag bara inte hem ;) hehe fast då kanske man blir orolig eller någe... och de kanske e skit taskigt jue, eller kanske och kanske det ÄR...

NU HAR JAG BLOGGAT LELLE!!!!! Fuck it... =P hehe

RUBRIK!

Shoooolääääään!! Fuck it my homie! =P hehe
Egentligen har jag inget att skriva, har inget att berätta för det har inte hänt nått... så så e de. Men jag måste ju blogga lite för annars får jag skäll och jag gillar inte skäll liksom ba HALLÅ!

Bruttan va och kollade in mitt cribb igår... jag va dock inte hemma utan det va flickan som tog i mot de lilla besöket. Och det gick väl bra antar jag, vet inte om hon ville ha lyan men ändå =P Annars kanske jag måste ge den te Lulun hehe Men jag tror hon kommer att ångra sig när tiden väl e inne ;) hehe
Torsdag, torsdag, torsdag... Jaha ja, skönt... snart e de helg och den där överskattade julafton. Jag blir så trött på alla människor som har panik inför julklappshandeln. Riktigt töntigt! Och folk som tar lån för att kunna handla presenter, det hajar jag ännu mindre! *pfft*

Men jag säger som Ali G:"Wha´ever!

Fy på mig!

Nu har de hänt igen! Jag har varit skit dålig på att uppdatera min blogg och lelle har tom skällt på mig. Usch och fy på mig!

Asså jag fick en bra nyhet idag ;) hehe Sivan på jobbet ska gå i pension i Mars hehe inte för att jag vill jobba i växeln men det är ju bättre att få gå på schema och ha en fast arbetsplats än att fara omkring som en tvål i ett badkar liksom hehe Om dom inte ska skära ner en ytterligare men de kan jag inte tänka mig, då e de ju helt kört här asså... Då går nog den ena efter den andra rakt in i betongväggen. Men man ska aldrig säga aldrig... Jävla AZ i ett jävla nötskal liksom.

Jahapp! Idag kommer de en liten pudding som ska kolla in lägenheten oxå... haha Så vi får se vi får se. Ska nog ta och ringa runt te halva världen idag så man har det gjort, fixa lite me adressändringar osv. De blir nog kanoners ;)

AAAAAAAAAAJ!

MIN MAAAAAAAAAAAAAAAGE!!!!!!!!! FAAN va de ska göra HELVETES OOOOOONT!! 3 timmar kvar nu, jag vill hem så jag kan få lägga mig ner... håller i princip på att svimma. Sant asså! Men jag har fullt upp idag så det blir inge liggandes för mig inte. Ska först te bolaget och plocka upp minst en öl iaf. Efter det ska jag springa hem och hoppa in i duschen! Sen kommer min bror vid kvart i sju, han ska låna datorn och fylla i nått skit så han får pengar... Hajar noll av de där, va nått me nån praktik... det ena och de andra. Kl 19:00 kommer iaf Sussis mamma och hennes nya snubbe, vi ska typ äta och lite så. Jag tror att min plats blir på golvet, jag håller mig på mattan med andra ord =)
Annars blir det nog rätt lugnt i helgen, ska väl kanske läsa lite men jag funderar på om jag ska vila. Beror på hur mycke jag hinner läsa idag dvs. Ska väl förbi bibblan en sväng. Borde gå upp till min farmor, har inte hälsat på henne sen Augusti de va ju ett tag sen... så det är ju nästan ett måste... visserligen e de många jag inte har hälsat på det senaste halvåret *suck* får bli bättre till sommarn då, för innan dess lär jag ju inte ha tid iaf... =( Verkar dumt att gå i skolan och jobba samtidigt, snart försvinner nog min socialakompetens... borta...

schooo hoooo

Faan jag e jävligt bra asså. Känner att jag har min uppgift under kontroll även fast jag måste göra det mesta idag. Jag har ju fram till 24:00 på mig så jag ska väl hinna, nackdelen e ju att det går bort en timme under OC hehe Det går ju inte att missa liksom =) Försöker plugga så gott det går nu på jobbet, men dom ska ha möte i växeln idag så då ringer det så jävligt på eftermiddagen… och då e de ju lite svårt att få något gjort.
Jaha ja… det va de… Näää nu ska je väl sätt igång! hehe

Klappat och klart hehe

Såååå där ja =) Jag ska skriva på kontraktet för lägenheten på måndag, så snart bär det av... eller ja de e ju ett tag tills dess. Men jag blev lite paranoid eftersom jag sa upp min lägenhet innan jag skrev på det nya hehe för jag ville inte ha dubbla hyror två månader liksom. Och så vet jag ju själv att jag har ett fast jobb och inga anmärkningar så det var ju lugnt. Men ändå...!! hehe Fick för mig att det skulle bli strul och så skulle jag vara tvungen att bo i en skokartong under någons veranda eller nått hehe Men nu blev det ju inte så utan det blev rätt hehe

Jag måste skälla lite på mig själv oxå... *morr* jag har blivit lite lat och inte så uppmärksam med skolan... Tror jämt att jag har mer tid på mig än vad jag har. Men jag jobbar bäst under stress så de e nog lugnt, sen att jag får lite hysteriska utbrott e ju e ju en annan femma hehe men jag ska försöka att hålla mig i skinnet ;)

Hatar att man alltid måste skriva en rubrik

Snacka om att det inte var så roligt att vakna imorrse. Vaknade av något splash! Som sen träffade botten av en hink... Det var inte trevligt. Liksom... Godmorgon på dig oxå älskling hehe Underbart romantiskt måste jag säga hehe Men men sånt som händer I guess =)

Jaha... Idag va det Idol final... och jag hejar ju så klart på Markus, men alla vet ju att det e bäst att komma tvåa så jag vet inte riktigt hur jag ska rösta ikväll... Känner mig lite kluven om vi säger så. Kanske lika bra att ge faan i att rösta. För det första behöver ja ju inte känna mig osäker på vem utav dom ja ska ringa på och för det andra så sparar man ju pengar liksom =) Näää men så gör vi ;) Nu e de bestämt!

Vet inte vad ja ska äta för middag idag heller... =/ Något lätt lagat, pyttipanna kanske. Näää inte de... aja vi får se...