Ajaj vad ont!

Idag har jag faan ännu ondare i kroppen haha Eller asså det gör inte så ont att man nästan börjar gråta utan det liksom känns rejällt hehe Cyklade igår eftersom jag inte var ute och gick! Jag cyklade i hela 27 minuter hehe Det är okej! Så jag brände 100,9 kalorier. Det är ju bra, tror jag hehe
Men idag blir det att gå igen. Tänkte att jag skulle gå förbi farmor på hemvägen och hämta nån kattgrej. Jag kommer inte riktigt ihåg vad det var hon hade köpt. Plus att jag har ju inte träffat henne på länge så jag tänkte att det kunde vara bra och dyka upp liksom. Så man får väl hoppas på att tanten är hemma.
Annars blir det faktist rätt lugnt idag. Ska ju på inflyttningsfest hos
Lelle imorgon, så då måste man ju vara pigg och kry liksom.

Skulle vilja se lite friidrott inatt men jag vet inte om det är så bra... kanske ska titta på reprisen imorgon istället. Det kanske är bättre. Man får se...
Jaha, jag har faktist inte så mycke mer att skriva om... det är tomt. Tänkte att jag skulle berätta något roligt men det gick inge vidare så. En sak bara... Jag borde bli bättre på att lägga in bilder på min blogg. Det är så tråkigt att bara läsa och läsa. Speciellt på min blogg eftersom jag bara svamlar liksom. Jaja, jag ska försöka förbättra mig!

Men okej...

Idag har jag ont! Idag känns det i hela kroppen... Det känns och märks hur otränad jag är. Känns faktist bra att det känns så att säga hehe Bara jobba vidare! Idag har jag tvättstuga så det blir cykeln idag eftersom jag inte hinner gå. Ska bli skönt!
Jag är lite halv ledsen. Jag fick mitt nya pass igår men jag ville ha tillbaka mitt gamla, men det hade blivit strimlat till döds. Det var ju inte själva passet i sig som jag var ute efter utan min autograf av Shirley Clamp!! Hon hade ju signat mitt pass förra året på Priden. Faaan!! Jag har ju iofs två autografer till, men jag ville ha den kvar iaf! Jag gillade den mest... *snyft* Men nu är den borta... R.I.P! Suck...

Jaja till något roligare... haha Hörde på radion imorrse om en Larry Craig (senator i Idaho)! Han är tydligen en väldigt väldigt stor motståndare mot homosexuella. Han tycker tydligen att vi inte ens ska få existera, vi ska bort från planeten. Jaha, då får han ligga i haha Jag menar... man måste ju vara realistisk, det kommer aldrig hända hehe Hur som helst hade han tydligen blivit arresterad pga av att han hade borrat nå hål på nån toalett (herrarnas) för att glutta lite hehe Jag hajade inte riktigt om han hade utfört något så att säga. Vilken dåre! haha Det här klickar inte riktigt rätt asså hehe Self-Hater som
Perez Hilton uttrycker det på sin blogg hehe Aa men det är ju ganska komiskt hehe Här kommer även en länk till Editor & Publisher (som jag hittade på Perez Hiltons sida) om man vill läsa lite.

http://www.editorandpublisher.com/eandp/news/article_display.jsp?vnu_content_id=1003632075


Eum!

YES, tacka faan för SVT! Dom sänder Live från VM idag kl 12:15 hehe Så nu kan jag så snällt kolla på höjdhoppsfinalen! Va roligt hehe Perfekt, eftersom jag typ inte har något att göra på jobbet. Nu har jag ju iaf något att fördriva tiden med liksom.
Jippi, får mitt pass idag! Wooohooo! Äntligen! Eller jaaa tur att det gick så snabbt att fixa för annars hade det inte blivit någon kryssning för min del liksom. Eftersom mig släpper dom inte bara förbi utan vidare liksom hehe

Och vi gick igår också! Fuck vad duktigt liksom. Så det betyder alltså att jag är 100-procentig den här veckan hehe Ska gå idag med, men först måste jag hämta passet! Very Important!
Jag hade lite ont i mina trampdynor igår men det har gått över. Skönt. Men jag får faktist skylla mig själv om jag har ont, för det var min idé att gå den vägen vi gick igår så... Uppför... och det var ju inte lite uppför haha Men det kanske är bra för rumpan haha Vad vet jag! Men men det är ju bra att man får kämpa lite! Inget ska vara fööööör enkelt liksom.

Men näää nu är jag hungrig! Vill ha lunch!! Måste ta lunch lite tidigare idag eftersom jag har tänkt att titta på Holm. HEJA HEJA HEEEJAAA! 


Nää nu börjar jag bli trött på det här med rubriker, VERKLIGEN!

Shit, REDAN Tisdag haha Vad tiden går fort när man har roligt! Eller kanske inte... Jaja, jag är förvånat pigg idag iaf. Var ute och gick igår med Lelle, och jag var nästan helt slut när jag kom hem men ändå är jag fit for fight idag. Vi ska gå igen på onsdag, men nu fick jag en förfrågan av Lulun om jag ville gå idag. Såååå jag tror jag ska promenixa lite idag med. Det skadar ju inte! Skulle egentligen cykla lite, men då skippar jag det. Jag går ju uppenbarligen hellre ut i det kalla vädret. Men men lite frisk luft har ju aldrig skadat någon.

Idag ska jag kila hem kl 15:00 och jag behöver inte ha dåligt samvete för det. Jag var faktist här kl 7 imorrse!
Det ska bli skönt! En annan sak föressten! Jag fick ledigt den 10:e September, yes hehe Ska ju på kryssning den 8:e och jag vet hur jag är. Jag är mer packad på hemresan än vad jag är på ditresan. Så det är lika bra att ta ledigt! Det är därför man egentligen åker på kryssning på fredagar hehe Men det ska bli jävligt skönt att slippa jobbet en måndag också, kort vecka sånt gillar jag!


Nehe nej, om man kanske ska gå bort till Tomas som sitter och gör mitt jobb nu haha Det var inte meningen men jag var ju tvungen att blogga hehe


Kommer inte på något bra!

Helgen är över och imorrse kändes det som om hösten var här. Visst börjar det närma sig men Augusti är ju inte ens över än. Jag ville verkligen ligga kvar, ville vara hemma och titta på friidrott istället.
Jag är faktis väldigt ledsen över att jag är tvungen och läsa om det på aftonbladet. Jag skulle hellre titta på det. Men jag kom på att man kanske kan lyssna på sportradion. Iofs är inte det samma sak men man får väl göra det bästa av situationen.
Kul för Carro btw, Europarekord. Inte illa! Tyckte dock att hon har ju faktist sett gladare ut. Börjar divan komma fram? Man får hoppas på att svaret är NEJ på den frågan. Sånt ogillas ganska mycket. Tittade på holm imorrse och såg när han tog sig vidare till final, det var ju skönt. Det var hela 15 stycken som gick vidare (om jag minns rätt), många det... eller ja, 3 fler än va de minsta antalet var.
En annan sak som var rolig igår var att Atkins vann silver på 100 m! Jag hejade på honom, men jag trodde dock att han skulle komma 3:a. Men sen trodde jag iofs att det var Powell som skulle vinna. Attans va fel jag hade! Det blev ju precis tvärtom! Powell 3:a, Atkins 2:a och Gay 1:a... Tur att man inte satte pengar på det hehe Jag var inge duktig på att gissa hehe


Hur som helst... jag skulle behöva in på rehab känns det som. Kom pride bakisen nu eller? Jag hade kanske bara skjutit upp den med alla dessa resorb. Kanske, man vet liksom inte. Jaja så kan det gå! Sånt man får stå ut med.

Jag har ju en vecka och vila upp mig nu inför festen nästa helg hehe Så det ska jag väl palla.


Ledighet är det bästa som finns.

Snart, bara några timmar kvar nu... sen är man ledig i några dagar. Synd bara att helgen går så fort.
Det är också synd att Friidrotts VM går i Japan för nu måste jag ställa kl på 3:00 inatt så att jag kan se Carolina Klüft... Då kanske man borde gå och lägga sig tidigt då... Eller så är man vaken, eller jag vette faan hehe Titta ska jag göra hur som helst.
Shit vad jag vill hem, jag hade verkligen ingen lust att gå till jobbet imorrse. Det var nästan så att man ville sjukanmäla sig. Meeeen det kan man ju inte göra hur som helst, plus att man förlorar ju faktist pengar. Det har jag heller ingen lust med. Det väger faktist tyngre så... Men men, jag tänkte att jag skulle dra hem vid tre så det ska inte vara några problem att överleva den här dagen.

Men, tänk om det kunde vara sommar igen... semester... vad jag längtar redan hehe Kanske dumt av mig, för då kommer det här året bli hur långt som helst...

Det känns...

att man var ute på en promenix igår för första gången på några månader hehe Jag somnade som en klubbad säl igår. Bara la mig ner och blundade sen försvann jag hehe Somnade ca 22:00 igår och sov till kl 7. Jävligt skönt faktist, skulle egentligen tagit halv sju bussen till jobbet men men hehe
Det kändes jävligt bra efteråt iaf, första passet avklarat! Nästa är på lördag så jag har ju några dagar på mig att vila nu!

Faan va hungrig jag är... snart lunch.. om en timme eller så...

Akut behov av id-handling!

Asså, jävla pass att gå sönder... det ogillas i högsta grad! Nu har jag ju iofs chansen att fixa ett id-kort MEN jag har inte tid med det! Det tar ca 1vecka att få hem personbeviset, sen tar det ytterligare 2-4 veckor att få allt klart. Och jag behöver det NU. Så jag får helt enkelt gå och fixa mig ett pass. Det tar ca 5 dagar beroende på hur mycket dom har att göra. Så eftersom jag nu blev bjuden på kryssning måste jag ha det fort som bara faan.
Det är det jag ska roa mig med att fixa idag då. Kostar 400 kr inklusive fotot som man nu förtiden tar på plats. Saker och ting ändras, man hänger inte ens med.

Och! Jag och Sussi har skaffat oss en personlig coach inför beach 2008 (och ja hälsan då...). Det är Lulun som har fått äran, jag hoppas bara att hon håller sitt ord. Annars vette faan vad jag gör. Det är ju tredje gången gilt nu på 2 år... haha Faan att man inte har nån självdiciplin, så jävla dumt. Men men, man får väl försöka tills det funkar då. Man väger ju snart 100 kg, så snart kanske man inte kan röra sig överhuvudtaget.
Men kl 19 ikväll smäller det, första passet hehe Jag tjuvstartade med lite cykel igår hehe

jaha, nehe... måste jobba nu...

Vikingarna, galet...

Här sitter man i frid och fröjd... sen drar dom igång med Vikingarna... va rädd jag blev! Asså nån måtta får det faktist vara, Barbados är en sak men vikingarna... seriöst, det funkar inte. Jävla dårhus till jobb man har hamnat på haha
Hur som helst, vi smygröker som faan här. Det värsta är att det finns skvallerbyttor. Helt sjukt, vuxna människor asså. Fantastiskt, jag är riktigt förvånad. Det blir bara värre med åren alltså, jag fruktar inför det.

I´m swajn hungrig! Snart lunch, ska bli gött det!

Jag kom på att jag glömde att blogga om att jag och Sussi hade våran 2:års dag igår. Och det är ju sånt man ska nämna. Eller ja, jag har hört att det är sånt man nämner. Jag hade också hört att man säger grattis. Fick ett sådant litet uttalande av Lulun igår, ja med lite tvång och lurerier. Men huvudsaken var ju att hon sa´t!

Såååå, vad händer idag?? Jag vet inte, tyckte att det var något viktigt jag skulle göra idag. Måste ha tappat tråden, kanske kommer tillbaka nån gång under dagen. Who knows!


LULUN! ALERT! jaja så viktigt är det inte men jag vill ändå att du går in på den här länken!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article593970.ab


Har man inge bättre för sig...

Än att hålla på och klaga och klanka ner på folk som röker. Jävla dubbelmorals helvete! Asså man förbjuder och förbjuder... shit va faan håller dom på med? JAHA MEN OM MAN SKA FÖRBJUDA, SLUTA SÄLJ SKITEN OCKSÅ!!! Faan man behandlas ju som om man vore kriminell för i helvete. SKÄMS PÅ DIG DIN ÄCKLIGA RÖKARE! Asså shit det är ju helt jävla sjukt. Om jag vill röka ihjäl mig varför får inte det vara mitt val?? Varför får jag inte bestämma över mitt jävla liv. Varför ska man tvingas till att sluta röka om man inte vill det, man blir ju bara mer trotsig för i helvete!

Asså, nu är det totalt rökförbud på jobbet. Du får endast röka på lunchen och det ska ske utanför området! Lååååångt så in i helvete bort!! Fuck it liksom, FUCK IT! Jag blir tokig. Men det jag blir mest tokig på är dom här jävla dårarna som ska vara så förbannat skadeglada! Liksom, typ bara hånskrattar åt att vi inte får röka på arbetstid... varför ska man hålla på så? Varför måste man vara så förbannat jävla sjuk i huvudet??? Asså jag hajar inte... JAG HAJAR VERKLIGEN INTE!!!!!!! Nää jag förstår inte... Verkligen inte... Och jag kan inte släppa det heller. Asså, det ända jag begär är att få röka på fikarasterna oxå... MEN NEJ DET FÅR JAG INTE!!!! Fuck vad jag hatar alla dessa JÄVLA regler om allt... snart ska man väl behöva fråga om man får gå utanför dörren också. Jävla styrandes och ställandes med ALLT!! Jag är så jävla upprörd, och så får jag inte röka heller... shit, pust och stön...

Fuck...

Shit vad packade jag va igår! haha Men jag hade jävligt kul iaf, det är ju det som räknas! Men jag är paj idag, bakis som faan. Men det var det värt!
Min bror fyllde 19 igår, så det var där jag va och rörde runt. Hur som helst, imorrn är det jobb igen. Längtar till nästa helg. Ska på nå dop då iofs men ändå skönt att vara ledig.
Och jävla skit! Mitt pass gick paj igår, så det blir ingen utgång för mig på ett tag... Så kan det gå... Nu ska jag duscha.

Idag va det trögt...

Helg kära helg höhö. Fy faan va nice! Skönt... aaa, super! Fast jag är trött och seg idag är jag ovanligt lycklig.
Blev lite sent igår, tittade på film. Först såg jag den nya Fantastic 4 filmen (si så där) och efter det fastnade jag framför Scary Movie 3 som gick på femman (alltid lika sköna dom där). Men jag kom ändå upp i tid så jag var faktist på jobbet kl 7 imorrse! Det var duktigt tycker jag.
Jaha, så vad händer idag? Inte mycke hoppas jag. Ska nog stänga av mobil och data så ingen kan lura på mig nå galet. Jag pallar inte, vill vara hemma och softa. Faan spriten har ju inte gått ur kroppen sen priden liksom hehe
Imorrn fyller min bror 19 år... så då ska jag ju dit och dricka öl liksom. Så då borde det ju vara okej att ta det lungt idag liksom. Man tycker ju det iaf, men det finns vissa som inte instämmer.

Idag kommer det bli en lång fredag, känner det på mig bara. Jag får hoppas att jag får skjuts hem, det underlättar. Pallar inte bussen just nu, inte när dom går som dom går. På måndag är det vintertabellen som gäller, det ska bli skönt.

Snart har jag den i min hand!

YES! Min mobil ligger på posten och väntar på mig! Så nu vill jag hem och hämta den. Men jag ska få skjuts av Nina så jag måste vänta tills hon har jobbat klart med vad hon nu gör. Men YES!!
Och jag var vågad också! Jag brukar alltid ta svarta mobiler men den här gången valde jag en röd/rosa/lila haha Vette faan vad det är för färg på den egentligen. Det står att den är röd men det tyckte inte jag. Aja får väl se när jag får hem den. Men YES vad glad jag är!


Ingen bra dag idag...

Shit vad dåligt jag mådde imorrse när jag vaknade. Kändes typ som om jag hade haft tequila race hela natten och sen inte sovit ett skit. Men min kropp ljuger för det är inte sant. Visst att jag kanske somnade sent eftersom jag skulle ligga och kolla på den där skit matchen igår (Valencia- Elfsborg). Men jag menar... man behöver ju inte överdriva liksom. Liksom liksom liksom... hela tiden skriver jag det, patetiskt!
Jag hade verkligen ingen lust att gå till jobbet när jag kände mig så där dålig i alla fall. Men nu är jag här och mår lite bättre. Tog ett par alvedon och lite kaffe, det gjorde uppenbarligen susen.

Jaha, onsdag är det nu i alla fall. Innebär ett steg närmare helgen. Ska bli skit skönt med helg! Och jag ska bara glo, tänker inte ge mig ut på nått äventyr. Men så säger man ju oftast och sen slutar det med att man är vilse i dimman. Men men det får väl bli som det blir, målet är hur som helst att jag ska försöka ta det lungt. Man böjar ju bli gammal, man kanske måste inse det haha Aja, nu överdriver jag hehe

Åååh, ja! Jag beställde en ny mobil här om dagen så jag hoppas på att få den idag. Ska bli så jävla skönt att slippa gå runt med två batterier eftersom mobilen dör efter ett samtal. Plus att min laddare är typ helt jävla slut. Och en annan sak, HEADSET!!! Mitt headset gick ju paj, jag saknar verkligen det. Musik!!! Plus att man slipper hålla i faanskapet liksom. YES! Fast man ska inte hoppas på för mycke, den kan ju komma imorrn också. Men jag hoppas verkligen att den dyker upp idag. Mickis din lilla prylbög... aaaa jag vet hehe

Usch för jobb!

Asså, kan man liksom inte bara få glida genom livet? Det vore helt underbart att slippa jobba och göra livet till ett nöje istället. Varför kan man inte få ha det så... suck... Jag ogillar verkligen att jobba, jag vill bara glida och steka haha Jag vet att jag är lat men jag det är inte därför jag inte vill jobba utan det är för att jag verkligen ogillar det!

Man ska ju inte behöva göra nått man inte gillar liksom, men man är ju så gott som tvingad till det. Om jag inte vill bo i nån koja ute i skogen och leva på bär och bark liksom... och det skulle jag nog ogilla ännu mer liksom.


Aja, idag kom jag till jobbet 7:30... men jag vägrar att vara här till halv fyra när jag ändå inte har nått att göra så jag drar tidigare idag. Med fullt betalt dock, man får ju inte vara dum liksom. Dom utnyttjar mig så jag gör desamma tillbaka! Inte mer än rätt!!

En sak till... Jag har fixat facebook nu... jävla Lollo...


Nattbad

Ja, ikväll har vi partajat ordentligt.

Vi blev spådda.

Vi träffade Lollo och nån karl. Så badade vi. Jag och Sussie badade som in i helvete. I kanalen. Vi var modiga och badade hur länge som helst. Lollo tunnisen var i i en minut. Max. Hon fick vänta snällt.

Nu ska jag koka stuvade makaroner. Det är inga konstigheter med det.

Klockan är tio över sju.

Bilder från Priden!!

Här kommer lite smått och gott från priden!


                                                                     

        
                              
        

After Pride 2007!

Jaaahaaa nu va de after pride! Sitter hos Johan och har lite after pride, förstår dock inte hur jag fortfarande står på benen haha har varit konstant full sen i onsdags haha Men men allt är relativt hehe Nu måste jag återgå till festn, det är helt otroligt!

Alla pridebilder kommer inom kort...


Gårdagen var skit full!

Shiiiit briiiiitt va alla var packade igår hehe eller ja, inte sussi och Jessie men jag och resten av alla människor! Eum, det hände faktist inte allt för mycke igår... hehe Jag va inte ens inne på området, men det behövdes inte =P Jessie och Sussi var där inne X antal gånger dock hehe Smugglade ut lite öööl! Det behövdes kan jag lova eftersom våra tog ju slut på fem sekunder kändes det som!
Aja jag är fit for fight idag iaf så nu är det dax att sätta igång festen igen!! Paraden är ju idag så nu ska vi ha lite picknick och titta! Blir inge gående i årets parad, men nästa år är det 10 års jubeleum och Europride så då blir det gå av hehe Näää nu måste jag verkligen skynda mig, mamma och ola är i zinkensdamm och väntar på mig. Måste hoja dit jao!

Aaa jag pussade två karlar igår oxå! Inte illa för att vara på pride liksom haha Duschen väntar, tjoooolaaahoooopp!

Schlagerkväll!

Jaaahaaa, igår va det schlager! Känns i benen kan jag lova hehe Grymt bra och grymt nöjd över att ha varit där! Bäst var nog Nanne, Jill och Christer Lindarw...!! Aaa Sonya va okej oxå, jag hann dock bara se en liten del av hennes lilla framförande. Men jag hade såååååååå jävla kul!!!
Fast jag undrar hur många som var homo i den där publiken för när Måns klev in på scenen var det som om man stod i ett hav av 14-åriga hysteriska brudar haha Jaja men det är ju trevligt att vi alla är olika liksom!

Det blev ganska lungt ändå igår, efter schlagern så drack vi en öl till utanför området sen gick vi in igen och shejkade lite ass! ÄNTLIGEN R&B!! Fy faan va det är sällsynt på gayställen, shit! Att man orkar studsa omkring till techno och shit hela tiden... hajar inte!
Aja hur som helst... När vi skulle dra hem satte vi oss ner en bit utanför området och åt väääääärldens godaste köttbulle macka som Jessie hade tillagat! Mmmm va nöjd jag blev hehe

Meeen nu ska jag duscha och fixa! Sen blir det pizza te frulle och efter det väntar bolaget!!! =) Tacka faan för Resorb och cleareyes! hahahaha

Först dagen på Priden 2007!

Shit britt va jag är sliten, jag har blåsor på fötterna efter nattens promenix på två timmar...! Sååå e de! Men men man hade väl lite kul på vägen iaf hehe Va på Mr Gay och kollade på Johan så det var ju trevligt. Självklart hamnade man på bild för QX tidningen haha Så jävla typiskit liksom...
Aaaa så va vi på Macedonken efter och hamnade i bråk. Eller ja, det var en som jobbade som sa till nått stökigt jävla gäng där... och sen började dom hoppa på henne, så då skulle stålkvinnan Mickis in i högen och hjälpa henne... men jag kom inte så långt för jag fick en stol kastad mot mig. Så nu har jag jätte ont i armen eftersom jag höll upp den så stolen träffade rakt på =( FUCK!
Aja,ikväll är de schlagerkväll!! Suuuuuuuper duper skoj hehe aja måste sluta och börja festa igen nu!