slö...

Idag har jag varit såååå otroligt slö. Har liksom inte haft nån lust till att göra något... Så jag har bara legat hemma och tittat på en massa avsnitt av Smallville. Rätt nice faktist, att bara ligga och inte göra ett skit! Joo men jag har ju tjänat lite pengar också! Spelat lite poker, det var ett tag sen faktis. Så de va ju lite kul hehe Vann 500 kr... Behövs nu kan jag lova, man får hoppas på att man får pengarna innan helgen. Jaja, nu ska jag spela lite till... Sen får man väl sova eller nått...

Bakis & Skakis!

Suck, idag är man bakis igen... Faan då! Jag orkar inte liksom... Hur som helst, så hade vi faktist jätte trevligt igår. Vi satt nere vid kanalen och lallade. Faan vad många allvarliga disskutioner vi kom in på haha Politik vettu, det är grejer det. Snacka om illa, sitter och festar ooooooch partyääääämnet ääääär POLITIK! Haha tragiskt!
Jag tror dock inte att det blev så sent, kommer inte riktigt ihåg. Men Sussi skulle ju upp och jobba så man var tvungen att gå hem tidigt. Eller jag hade ju inte behövt, men jag ville vara snäll. Johan hängde på också. Han råkade ge sina hemmanycklar till Barbie, så han kom inte in. Så nu har jag en Johan på min soffa... Åååh ja! Vi sjöng ju SingStar också! Så jävla roligt vi hade hehe Sussi gick ju och la sig så det var bara Johan och jag. Men det gick så bra så. Men FUCK vad jag mår skit! Jaja det är ju självförvållat så jag antar att man får skylla sig själv...

Lite bilder från gårkvällen!

            
Veronika & Johan       Paulina                         Nemen Sötis =)

                
Faan vilken röra!           Utsikten

Phu va varmt!

Hej och hå, shit va varmt det har varit idag. Har suttit ute på balkongen sen kl 10:30 och tryckt! Fy faan asså! Men nu ska jag ta och få i mig lite krubb. Sen ska jag ta mitt brända jag och kila iväg ner mot kanalen. Ska nämligen träffa Johan och C.O. Det blir lite fest ikväll nämligen! Yes hehe så vi får se om det blir en eller annan bild från det oxå. De beror ju på hur länge jag står ut dvs. Jag har bränt mig som faan idag. Ser ut som en halvkokt kräfta hehe Men men såååå kan de gå när inte haspen är på. Dags för käk nu, sen ska jag göra mig fit for fight!


     
Här är mitt solkitt!!        Och här är jag, ni ser ju... jag har fått solsting!!! Galet hehe

Jag tror jag svimmar!

Seriöst, kl är 6 på morgonen. Jag har ju semester...! Vad gör jag vaken nu?? Jag kan liksom inte ens somna om det är ju helt sjukt. Jag ska ju typ sova till kl 14 idag. Eller kanske inte riktigt så länge men länge! Jaha, och nu då? Är det meningen att man ska gå upp och koka kaffe eller? Jag har liksom funderat på det, men om jag dricker kaffe nu kan jag glömma att ens försöka somna om. Fast jag är ju lite hungrig också, så man kanske skulle ta och käka frulle för jag har ganska ont i magen.
Jaja jag ska väl ta och fixa lite då, och titta lite på Gilmore Girls!

Men titta så extremt cool jag ser ut haha


Dagen efter festen!

Jaha, morgonen började lite si så där... Vaknade med världens huvudvärk så sussi fick springa hem till sin mamma och hämta lite piller! Det gjorde susen, plus att vi fick mackor till frulle av hennes mor oxå! Perfekt hehe Annars har det faktist inte hänt så mycke mer idag. Har liksom inte pallat att göra nått. Vi har bara slappat och tittat på Harry Potter.
Men men hur som helst så hade vi trevligt igår, och god mat var det också. Men som sagt, man fick ju känna att man levde imorrse.
Och HALLÅ där, jag har försökt blogga hela dagen men man har ju f*n inte kommit in på bloggen. Det var lite dumt tyckte jag. Här försöker man vara duktig på att uppdatera men då fungerar det inte. Snacka om att det känns som att man jobbar i motvind. Fast nu är ju inlägget här så ja... man får väl vara glad för att blogg. se tog sitt förnuft till fånga och började fungera =) Lägger in lite bilder som jag tog med mobilen igår. Inte så många men det blev några stycken iaf!

                    

                

Då vad det grilldags!

Jaha då var man inne på den andra dagen av semestern. Fast iofs kanske man säger att semestern börjar på måndag, för idag skulle jag ju ha varit ledig oavsett. Men jag skiter i det, nu får det här vara andra dagen!
Min morgon började lite si så där, jag har vaknat till och från sen 8:a imorrse. Iofs somnade jag tidigt igår men jag hade velat sova lite längre iaf. Sen har katten gått fram och tilllbaka på en hela morgonen. Hon kan liksom inte ligga still och bli klappad, näää hon ska bara knata runt runt medans man klappar henne. Plus att hon jämt ska tugga på mitt hår, smack smack hör man bara. Man måste kanske ta och köpa lite kattgräs åt henne.

Jaha, så kliver man in på sin blogg på morgonkvisten och kollar kommentarerna. Och vad ser man! Joo att Lollo, värdinnan för kvällens grillparty, har varit inne och skrivit. Och då var hon visst jätte full haha Så man får väl se idag hur hon mår. Jag tycker faktist att hon får skylla sig själv och rycka upp sig. För festen blir av, oavsett hon vill det eller inte! =) Tror jag iaf haha

Bebis                                                                   Bebis Igen
                                          
Här är Katten som inte förstår hur man ska bli klappad!

Harry Potter & semester är underbart!

Sååå där jag, då var paketet inslaget! Nu har man äntligen varit och sett den nya Harry Potter filmen! Den var bra som vanligt hehe Fast jag tyckte att det var lite synd att det var så mycke som inte stämmde med boken den här gången. Jag vet att man måste korta ner för att filmen inte ska bli hundra timmar lång, men det blev lite för mycke "lurendrejeri". Och sen... Sånna där "människor" (djur) som inte kan hålla käften under filmen... USCH sånna tycker man faan inte om. Det förstör ju hela stämmningen, men som tur var så slängde vakten ut dom efter ett tag. Så det blev bra till slut.

Imorrn är det grillfest hos Lulun! =) Så idag måste man sova i tid så att man är utvilad och pigg! Det har varit en bra början på min semester måste jag säga. Bästa början var ju ändå min första semester öl som jag belåtet hällde i mig hos Lulun direkt efter jobbet. En tvätt äkta "AfterWork"! Fick tom me det på bild, helt underbart!


                         
Jag ser ut som en hare!        Lulun, hon ser väldigt konstnärlig ut!     

Sista dagen!

Jaha idag smäller det! Sista dagen på jobbet inför semestern! Jag tog till och med lite sovmorgon idag, kommer sent och går tidigt liksom hehe Det är väl så det ska vara!
Sen efter jobbet så kommer vi till det efterlängtade, HARRY POTTER!!! YES! Faan va jag har längtat, jag är helt till mig hehe Om några timmar får man äntligen titta på filmen. Woooohoooo! Fast det värsta var att jag och Älsklingen laddade med Harry Potter och den flammande bägaren igår kväll... och när den filmen var slut växte abstinensen efter nästa film betydligt mer haha Men snart...

Faan, man känner sig lite stel i kroppa =) Jag var nämligen hemma hos Lulun igår och hjälpte henne att städa inför hennes lilla grillparty på lördag! Jag är en jävel på att sopa hehe Jaa, jag tog ju inte i lika mycke som hon gjorde! Så det kanske bara är jag som inte är härdad hehe Hon var riktigt duktig igår måste jag säga. Hon bjöd ju på kaffe också, det var riktigt snällt av henne tycker jag haha

Nehe, om man ska ta och klä på sig för att åka till jobbet... Så den här dagen är över! Sen är man inte tillbaka där på en månad hehe 4 veckor asså ;) Skönt! Så nu kanske jag kan vara duktig och uppdatera min semester blogg! haha YES har fixa ett blogg tema för 4 veckor hahaha Faan vad jag är duktig!


image15

Jaha, då sitter man här igen...

Torsdag morgon... torsdag morgon... jaaa imorrn är det faktist fredag... det innebär Semester efter kl 15, Harry Potter och fredagen den 13. Så hur kan man blanda så mycke lycka med fredagen den 13. Jag är ju dock inte allt för vidskeplig, men ändå. Jaa men vad som än händer så tror jag inte att det kan förstöra min dag, sååå jävla skönt!! Men usch vad jag tjatar om den där semestern hela tiden... hehe Men jag är tvungen! Det ska bli skit skönt att vända på dygnet, vara uppe huuuur länge som helst liksom. Och sen kan man sova huuuur länge som helst. Fast det tråkiga är att jag inte har nån att leka med på min semester =( Fast jag skulle iofs leka med Lulun nån dag om inte hon hinner sticka iväg.

Men men nu ska jag kila till jobbet för näst sista dagen. Har typ inget att göra det är det som är det värsta. Men innan lunch har jag ju iofs lite smått och gott så man får väl vara glad så länge det varar. Dags att borsta tänderna och kila iväg =)

Här kommer oxå en bild på mitt lilla gäng som jag åkte på kryssning med senast!
Sussi, Johan och Kalle!


41400-14

Godmorgon!

Usch va trött man är... kan det inte bara bli fredag kl 15:00 nu...! Skulle egentligen tagit halv sju bussen men jag pallade inte att resa på mig så det får bli sju bussen... Tur att man kan flexa =)

Sitter och dricker kallt jävla kaffe och röker en äcklig cigg... Tittar dock på Ellen, jävla rolig sak det där haha Jaja, jag förstår bara inte hur man ska göra för att rycka upp sig på morgonen och va lite positiv liksom! Man dricker ju kaffe för att bli pigg, och det funkar någolunda liksom. Men vad kan man dricka för att bli positiv inför jobbet. Visst man kan ju ta sig ett par huttar, det gör nog tillvaron lite roligare men jag tror inte att det är så uppskattat på jobbet. Men jag har hört att i Danmark börjar man med en gamel dansk och en macka på morgonen. Vet inte om det är nån slags myt eller nått haha Men visst faan skulle det vara roligt liksom. Men nu bor man ju i de "up-tight:a" landet Sverige så det skulle ju aldrig funka. För mycke regler här asså... Det ska ju vara mer jobb än nöje att vistas i det här landet... Men men iofs ska man väl inte klaga för man försöker ju inte göra nått åt saken... och vart är det bättre liksom? Om jag hade bott i tex Danmark hade jag väl haft någe annat att klaga på...

Hur som helst tänkte jag borsta tänderna nu och ta mitt feta arsle till jobbet och göra nån nytta! Tänkte att jag skulle slänga in en bild på vattenfallet som jag tog ett foto på när jag och Lulun var ute och promenerade för hundra år sen =) Jaa SooZ va med oxå =P


41400-13


Bara tre dagar till att stiga OPP!

Snart är den här... Fast dagarna går jääävligt sakta måste jag säga... Men snart är det semester, fy faan va jag längtar! Det bästa är att jag ska typ inte göra någe speciellt! Jag kan typ sova bort hela semestern om jag vill (usch va tråkigt), BARA för att jag kan liksom!

Men vad gör man på semestern i regniga Sverige liksom! Fast iofs så tippar jag på att solveckorna kommer när jag går på semester =) hehe Huuuur som helst så tror jag nog att jag kan få med mig Lulun och hennes kanot på en liten slusstripp hehe Den gula gamla rackaren hehe Bara Lulun tar bort alla sniglar först *rädd* Annars blir det nog mest att bygga på ölmagen lite till liksom... va ute heeeela natten... kanske dra och fiska. Spela lite gitarr... Jaaa men jag ska ju iofs åka bort på semester hehe Hela vägen till Årstaberg! Ska bo där från den 1 Augusti till den 5, såå sååå e de med de! Det är ju Priden, och då blir det ju mycke billigare att bo 20 min från Tanto liksom. Än att åka Taxi hem varenda kväll, det var ju så det blev förra året... och det blev jääävligt dyrt kan jag lova hehe Det va ju inte direkt så att vi delade taxi med nån... Näää det va bara jag och SooZ så det blev inte så billigt.

Men men, vad kan man göra för annat skoj?? =) Jaaa en kryssning blir det ju iofs, fast då har jag börjat jobba igen... Det får bli en helg i slutet av Augusti det, men det är ju fortfarande sommar så det får räknas som lite semester hehe

jaha nehe, om man skulle ta å käka lite lunch kanske ;) Sussi laga en skiiiit good pasta grej igår så jag längtar faktist till att få käka lite hihi

Snart bara en vecka kvar!!!

Shit va tiden går fort... snart semester liksom! Jobbar bara nästa vecka efter det har jag 4 låååånga veckor semester framför mig! Ska bli sååå fruktansvärt skönt. Jag är helt slut nu så jag behöver lite vila. Speciellt efter den här veckan när det nästan inte är nån alls på kontoret... så man har haft både de ena och de andra att pyssla med. Shit britt... Fattar knappt vad man håller på med liksom...

Det är bara en vecka kvar till en annan sak oxå =) HARRY POTTER!!!! YES! Jag längtar verkligen! Igår tittade jag på den här dokumentären på kanal 5 (bakom kulliserna!) Snacka om att man blev sugen då asså hehe Men det är snart fredagen den 13 (SHIT) och då smäller det!

Ååå ja! Jag har ju glömt att skriva in att Johan (Bögen från mitt förra inlägg haha) har kommit till finalen av årets Mr Gay Sweden 2007! Såå är det, så man får väl hoppas på att han vinner! Nackdelen är att nu måste man ju gå på den under priden. Jag hade liksom tänkt att bojkotta både Miss Gay och Mr Gay.. Jag var där förra året (på Miss Gay asså)... och det va det jobbigaste jag har varit med om tror jag... fuck, man hade liksom vandrat omkring hela jävla dagen i paraden och shit... och sen när man kommer dit för att titta på tävlingshelvetet... JA då finns de inte en enda stol att sitta på... USCH, sånt tycker vi faan inte om... men men man måste ju supporta Johan lite, så jag antar att jag inte har någe val hehe Det roliga är att han vet inte ens vem det är som har anmält honom haha Det är inte jag iaf, men man blir ju bra nyfiken liksom! Aja, jag ska hur som helst följa med honom på lördag när dom ska fotas för tidningen QX. Så då får jag väl se vad det är för pajaser han går upp mot haha Så kanske man kan bryta benet på en och annan hahaha Näää usch va dum jag är... ska jag verkligen inte göra så klart =)