HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hittade detta på aftonbladet:

"Inga homosexuella i Iran"

Det finns inga homosexuella i Iran.

Det hävdade landets president Mahmoud Ahmadinejad under en utfrågning i New York i går. Han möttes av publikens gapskratt.

- Det var ett spontant skratt. Det gick inte att ta det han sa på allvar, uppger Leif Holmberg från Södertälje som studerar internationella relationer vid Columbiauniversitetet.
Aftonbladet text-tv Publicerad: 2007-09-25

Spackel dax!

Jaha, idag var det dags att sätta igång med spacklandet och slipandet! Ser inte framemot grovgörat men va faan... det måste ju göras så! Lelle ska köra oss så vi kan införskaffa oss färgen och allt man nu behöver.
Ja annars händer det nog inte så mycke mer i helgen, ska ju iofs hjälpa min bror med lite skolarbete mellan målningen. Fast vi började ju igår med skolgrejen så det ska nog gå snabbt det där. Sen är det ju fest på lördag... eller va det nu var. Så man kanske kan dra dit om man har ork. Måla kan ta på krafterna! Så ja, man får se helt enkelt.

Det gör så ont i magen...

när man är hungrig som faan! En timme kvar till lunch nu... hoppas att jag klarar mig hela vägen dit. Men det tror jag nog att jag gör. Det är ju snart helg och det vill man ju inte missa liksom.
Happ, idag skulle Lelle kolla om hon kunde fixa en bil så man kan handla färg. Så nu ska jag sitta och hålla tummarna hela dagen för de... Ska bli jävligt sköj och få fixa om allt går som det ska. Annars får man väl sno en kärra, eller skrinda som jag vet att Lollo har föredragit. Så får man helt enkelt gå och handla. Kan bli jävligt tungt att bära skiten. Men men, i helgen ska det målas på ett eller annat sätt. Jippi! hehe

kanske börjar det stiga nu!

Jaha ja! Snart dax att gå hem, saker och ting börjar se ljusare ut. Jävligt skönt. Har även försökt flörta till mig skjuts till nån färghandel. För i helgen ska det målas hade jag tänkt! Bra skit. Om Lelle får låna bilen dvs hehe
Men det kan ju bli sköj! Nästa fredag ska vi till IKEA och införskaffa oss en säng. Jaa det börjar verkligen ljusna.
Bra skit liksom. Nu längtar jag till att få slipa och spackla hehe Spackel ser ju så förbannat gott ut... vet inte varför, men det gör bara det.

Inget ljus än...

Usch känns som att både jag och bloggen är på väg ner i nån slags djup depression. Inte bra... Förstår inte vart turen tog vägen. Tror att jag måste göra något men jag kan inte göra något. Känns också som att det här kan sluta väldigt illa. Och de ända två man kan lite på, de ändå två som man vet alltid finns där och ställer upp för en... ja, de är ju nere i träsket. Så just nu känns det som att det skiter sig. Och det säger jag inte bara för att gnälla eller nått. Utan det sket sig nog redan igår. Ren fakta bara. Happ så var det med den saken då.
Trodde att det var bra att ventilera, men nu efter att jag skrev det här sjönk jag bara djupare. Bra Mickis!

Oj då... taskigt av mig

Jag har visst glömt bort att jag har en blogg. Det var ju elakt! Man får försöka vara lite snällare. Kan vara svårt men om man verkligen bryr sig går det att försöka. Så är det med den saken.

En anledning till att jag kanske inte har bloggat är väl att jag inte har haft någe att skriva om.

Har inte hänt nått. Jag är pank, kan vara det. Har dock haft världens oflyt dom senaste 2 månaderna. Förstår inte. Man blir lite ledsen men jag antar att man inte kan göra något åt saken. Det är synd.


Okej. Det var det, bättre än inget.


fjjgijwhogkeogkpergboepo

Tråkigaste fredagen evöööör! Inget på tv, man får inte dricka öl... Jag har tvättstuga dessutom! Imorrn får man väl ta igen den tråkigaste fredagen evöööör. Förhoppningsvis iaf, dör annars! hehe Eller näää det gör jag inte men det kan kännas så. Så vad ska man hitta på... börjar redan bli rastlös... det här kan ju bli hur galet som helst. Shit!
Eum, jag vill hem. Aaa så är det, jävla ovanligt va? Skönt att man är ledig på måndag iaf, värsta av allt är dock att helgen går för fort. Gillas ej.

*sträcker på mig* Åååååh... Kan man bara inte vara miljonär?? Inte för att pengar löser allt men det underlättar ju. shitan brallan allan... haha Nää nu måste jag försöka slita mig från tangentbordet annars kan det här bli helt galet. Men jag vill inte slita mig, vill inte gå tillbaka till tråkigt jobb. OKEJ DÅÅÅÅ! Jag ska... hej då!

Så bra med burkar ibland hehe

Yes, hela 215 kr för burkarna hehe Perfekt, nu har jag mat för varje dag månaden ut. Så slipper man tänka på det nå mer, jävla ekonomisk jag har blivit på sistånde ra hehe Lelle var snäll och hjälpte till, tack!
Och efter det gick vi ju såklart på en liten promenix! Tog väl ca 1 timme skulle jag tro... Tog inte tid men jag tror det va ungefär en timme. Så nu är jag nyduschad och väntar på att pankisen ska bli klar. Jag tänkte faktist gå och lägga mig efter det. Jag är ju så förbannat trött! Men det är skönt, för då märks det att man har kämpat! Jag är ju faktist inne på 3:e veckan nu! Starkt Jobbat Xmickis!
Nää nu ska jag snart äta och mysa =) Och titta på idol såklart!


image54


AIK= Kungar!!

Yes!! Så jääävla bra asså, Bajen är helt slut!!! haha AIK!!! WOOOOOHOOOOO! hehe
Jaja, ska sluta nu! Men jag är ju så jävla glad haha

Jag är verkligen så super trött asså... Men det hindrar inte mig från att ta en promenad i regnet! Iofs kanske det har slutat regna vid halv fem. Man får väl hoppas på det, fast oavsett så ska jag gå. Men man vill ju liksom inte bli sjuk och speciellt inte på lördag liksom. Eftersom jag ska ut och gunga på Östersjön hihi Kan bli kul och intressant liksom.
Nää en sak som jag tycker är dålig är faktist att Lulun är sjuk... tråkigt asså.. vill att hon ska bli frisk så vi kan gå ut och gå! Iofs har jag ju klarat mig ganska bra utan för jag har ju haft Lelle oxå så! Det är bra att man jobbar i team hahaha

Dax att lämna CMR:er! hehe

Vad är det för fel på mig?!

Man börjar ju undra liksom, crazy lördag säger jag bara! Asså jag har så förbannat ONT i hela kroppen... Det är helt sjukt vilken smärta. Jag var ju hemma hos Lelle på inflyttningsfest och lallade. Det var jävla roligt liksom hehe Men jag mådde dock inge bra under dagen så jag hann inte vara där lika länge som planerat. Hur som helst drog vi ut på krogen sen. Skulle möta Johan och fick för mig att det tog 10 min från Lelle ner på stan! Javisst haha Eller inte, men vi sprang det fortaste vi kunde så vi var inte allt försena!
Jävla trevligt jag hade sen, blev super full tror jag! Det kändes som det iaf. Men fuck vad jag shejkade ass asså... Asså, jag menar att jag VERKLIGEN shejkade. Och jag menar att jag VERKLIGEN har fått mitt straff för det. För jag har sån jävla träningsvärk. Jag skämtar inte, kan knappt gå!! AAAAAAAAAAJ! Helvete vad otränad man är... Hur som helst kan man ju se det positivt, jag fick ju både supa och träning i ett! hehe Smaaaaaaart planering liksom!

Eum, men men det är bara att bita ihop! Jag ska gå idag efter jobbet och så är det bara med det!! hehe Och ikväll är det fotboll! Bra skit! HEJA HEJA HEEEEJA AIK!!!!!!!!!!!!!!! Woooohoooo!!