GRATTIS PÅ MIN FÖDELSEDAG!!

Woooohooo! Ikväll är det fest, ölen skummar redan... eller nja, men nästan! Vill hem nu och öppna en kall öl!
Faan va alla ska vara packade ikväll, det är mitt mål!

GRATTIS GRATTIS TILL MIG!!!! =)

Äntligen...

image160


har jag fått hem min box så att jag kan titta på Canal+ Det är bra grejer, förstår inte hur jag har klarat ett helt år utan det. Meeeen nu blir det ju en jävla massa öl på det hehe Så idag är jag bakis (ovanligt) eftersom jag tittade på AIK-DIF igår. Jag har ju ingen självdiciplin liksom...
Men dagen har varit helt OK i alla fall, men det är nog tack vare att jag har min hemliga sekt klubb på jobbet. Cirkle Of Trust, det är grejer det! Utan dem vet jag inte vart jag hade tagit vägen höhö

Jaha, ska man ner på stan idag med resten av S-tälje. Jävla löning! PANIK PANIK, alla på en gång! Slit och släng, folk är ju som galna ibland. Det är inte helt okej! Sen vill jag hem och ta ett bad. Somna lite kanske, man vet inte. Hade nog tänkt att spela upp lönen också. Det är ju lika bra att göra det på en gång, varför dra ut på det oundvikliga??

Fan, om man skulle ta sig ner till fikarummet och ta sig en glass. Men det orkar jag inte... Så lat är jag. Iofs så har vi ju en hiss haha Nää det får bli till fikat. Men jag är jävligt sugen på min ananas split som jag har hemma i frysen. Ville äta den igår, men jag drack ju öl. Inte så gott att blanda öl och glass liksom. Eller??
Svamel svamel, som vaaaaaaaaaaaaaanligt. Aja...

Jag Är Nöjd Med Dagens Utgång

Fan, jag kommer aldrig glömma handen Ruter Kung och Klöver Tio!! Det var handen som gjorde att jag vann min första poker tunering! Idag skedde det, kommer aldrig glömma att det var exakt åtta dagar före min 24:e födelsedag. Nu var detta inte en sån jätte stor tunering, men MITT namn stod högst upp av 215 spelare!! Jag har kommit 2:a förut, men aldrig vunnit! Men nu har jag det!!! Hela 1185,50 vann jag haha Inte så mycke, men för mig kändes det som miljoner!

Höhö

In your face, Linköping!

HV, in my stonecold heart.

Skakis...

image159


är jag idag!! Vad hände liksom hehe Började titta på en sån där reality serie igår på nätet... Heter A Shot At Love With Tila Tequila. Asså typ som bachelor eller nått. Fast det är 16 hetro killar och 16 flator som tävlar om att få en bi tjej. Shit vilken galen grej! Det börjar på MTV på lördag, men man kan titta på det på mtv.com så. Aja drama drama drama säger jag bara. Hur som helst så blev det lite öldrickande mitt i allt. Så jag är lite trött idag, fast det är inte lika farligt som jag trodde att det skulle bli. Har dock bara sovit ca fyra timmar så det är ganska svårt att hålla upp ögonen! Jaja, det är lunch snart sen är det inte många timmar kvar till hemgång. Ska bli skönt att få komma hem och lägga sig i soffan och bara glo.

Spashley Moments Säsong 3 Avsnitt 2



Spashley Moments Säsong 3 Avsnitt 3 Del 1



Spashley Moments Säsong 3 Avsnitt 3 Del 2


Så här efter kryssningen...

image146


mår man väl si så där... Jag kan dock inte berätta allt för mycke om min resa pga av den är ganska svart. Men vi hade kul kan man väl säga. Jaja, det som händer på båten stannar på båten. Eller inte om man blir filmad, det kan ju ha hänt. Vem vet? hehe

Här kommer lite bilder iaf!

                            
Åsa Full Å Glad                     Me myself                         Jimmy, Nicklas & Roman

                            
Rickard fuuuull!!                   Mr Lasse                                 Böghög På Tomas

             
Mitt knä (AJ)                          Så här ser man ut
                                                efter en tripp!

Man måste som vanligt gå in på inlägget för att se bilderna i större storlek... Jobbigt de där...

Snart Smäller det!

image145


Nu är det bara ca en halvtimme kvar innan vi ska berätta för Tomas att han ska åka på kryssning ikväll! Hihi! Vad kul det ska bli. Han tror ju att han ska vara hemma och ta det lugnt, men det kan han glömma! Vi har gjort en jätte fin T-shirt åt honom också! På framsidan står det: M/S Cinderella 11/4-08 All Inclusive. Och bak står det våra namn, vi som ska åka alltså. Faan så jävla bra! Så ikväll ska det festas rejällt kan jag lova. Och jag har med mig kameran så jag hoppas på bilder som jag kan visa på måndag! =)

Kommer sakna min flicka bara... Saknar henne redan fast jag inte ens har åkt haha Det låter som att jag ska vara ifrån henne i ett år eller nått. Men det är ju bara ett dygn så jag ska nog överleva skulle jag tro!
Nehe, Skepp Å Hoj då! =)

Spashley Moments uteblir idag, för er som bryr er!

Det börjar pirra lite nu!

image144


Imorgon smäller det!! Hur ska jag kunna sova i natt haha Okej, nu överdriver jag! Så illa är det inte.

Okej, ikväll är det fotboll och So You Think You Can Dance. Apprå på ingenting så tror jag att jag är skitnödig! Tjolahopp!

Spashley Moments Säsong 3 Avsnitt 1 Del 1



Spashley Moments Säsong 3 Avsnitt 1 Del 2


Det går för långsamt...

image143


Vet inte riktigt om jag borde blogga överhuvudtaget. Inte den här veckan. Möjligtvis på söndag, fast då är jag bakis. Nej jag borde inte blogga något mer. Alltså inte för alltid utan bara den här veckan. Varför jag inte borde är för att jag känner att jag bara kommer att klaga. Och det är ju inge roligt att läsa om. Man får hoppas på att jag har lite roliga bilder från kryssningen som jag kan lägga upp nästa vecka då. Inte på söndag... Då kommer jag nog vara helt slut. Meeeen jag kanske har ett och annat videoklipp som jag kan slänga in också. Kanske, man vet aldrig. Nej nu ska jag kila in på Gabrielle Christians hemsida så man får lite annat att tänka på iställe för jobb. Man behöver en liten avstickare då och då.

Spashley Moments Säsong 2 Del 11



Spashley Moments Säsong 2 Del 12



Spashley Moments Säsong 2 Del 13


...!

image142


Idag är jag så trött så jag knappt ser något. Kryssningen kommer bli kul efter den här veckan... mmm visst kommer väl däcka 18:30 när taxfreen öppnar. Roligt!
Men en rolig sak iaf... Vi ska ju överraska en arbetskamrat med en kryssning eftersom han ska sluta hos oss. Så han ska inte få veta något förens en timme innan vi åker (hoppas han inte läser min blogg höhö). Så i bilen på vägen hem från jobbet idag sa han: Jaa och på fredag ska man ta det lugnt för jag ska upp tidigt lördag morgon och käka gröt. För sen kl 9:o ska jag iväg och springa Kvantum Loppet.
Då höll jag nästan på att skratta ihjäl mig. Förstår inte riktigt vart detta lopp ska vara. Runt på däck eller?? Nu får han nog ta och tänka om hehe

Spashley Moments Säsong 2 Del 9




Spashley Moments Säsong 2 Del 10


Ny Vecka, Nya Problem

image141


Usch, vad mycke jag har att göra på jobbet den här veckan. Jag hatar att ha en massa små plock att ta tag i. Det är ju alltid såna grejer som tar längst tid att pyssla ihop. Det värsta är att när det blir mycke att göra så gör jag ingenting istället. Konstigt det där...
Önskar att helgen kunde ha varat lite längre. Inte för att jag gjorde något speciellt, men det var så jävla skönt att bara ligga hemma och softa. Vill ha mer av sånt! Längtar till fredag!!! Ska på kryssning igen, wooohooo!! Det finns faan inge bättre, skulle kunna leva på en båt. Fast i och för sig, man skulle väl kanske inte uppskatta det lika mycket då så... näää kanske bättre att bo hemma och åka lite då och då.

Faan, så jävla nice! Var inne på
http://www.savespashley.com/ i helgen. Och de har fått tag i Tom Lynch, han som har gjort South Of Nowhere serien. Man trodde först att han hade gett upp South, men det stämmer inte. Han säger att han står helt bakom kampanjen och att man inte har sett det sista av South. Vad han menar med det vet jag inte riktigt. Men han säger att han inte kan påverka situationen förens efter de har sänt de sista 8a avsnitten. Han sa även att skådespelarna står bakom kampanjen! Så det är ju jävligt kul att höra. Så nu får man se vad som händer framöver. Kanske kommer han att söka sig till andra bolag eller så blir det inte så mycke mer av detta. Men det är ju ändå kul att han tycker som han gör liksom.

Spashley Moments Säsong 2 Del 7



Spashley Moments Säsong 2 Avsnitt 8 Del 1



Spashley Moments Säsong 2 Avsnitt 8 Del 2


Miljön det är grejer det...

image140


Shit asså, va på miljöutbildning idag. Tror visst att jag kanske somnade ett antal gånger. Det är lite synd eftersom det är ju ganska viktigt. Men man har ju blivit så mätt och avtrubbad när medierna tjatar om det hela tiden. Så jag vet inte vad som är bäst, tjata eller hålla käften. Ja det är ju olika från person till person men...

Jag skulle ju lägga in veckans outfit igår egentligen, men då var jag på styrelsemöte så jag hann inte. Och idag hann jag inte heller pga av utbildningen. Så ja, jag får ta det i helgen istället. Så man får kika in då istället! De kan bli kul, man vet aldrig!

Spashley Moments Säsong 2 Del 5


Spashley Moments Säsong 2 Del 6


Men shit! Fungerar det nu...

image139


Alltså, nu tycker jag att man har fått vänta skit länge på att det ska fungera. Jaja, skit samma nu funkar det ju så man får väl vara nöjd. Yes, jaha, nehe, okej! Har inge vettigt att tillägga så jag ska nog springa ner på lagret och leka med nån nu. ROLIGT! Måste ha lite mer kaffe och en cigg på det så jag inte somnar. Jag lägger in avsnitten när jag kommer hem från jobbet. Så jävla segt att göra det här så jag pallar inte att krångla.
Tjao!

Här är de shit då...

Spashley Moments Säsong 2 Del 3



Spashley Moments Säsong 2 Del 4