Pride 2008 Dag 4!

Sista dagen... shiiiit kunde knappt sova från fredag till lördag. Så när jag vaknade kl 8 i lördags morse va jag helt förvirrad. Men det var bara att kliva upp, ta bussen och sen hoppa på 10-tåget in till stan. Vi drog till bolaget, sen hällde vi i oss lite alkohol på kyrkogården. Securitas kom och sa att vi gjorde två misstag. Nr1: Ni sitter på en gravsten (Opps, sorry), Nr2: Ni dricker alkohol på en kyrkogård. Så vi blev utvisade!

Drog till humlegården, faan vad det började spöregna. Det var helt kaos där alltså. Och dom hade bara 3 bajamajor på typ 80 000 pers som då gick paraden. Hur tänkte dom där?? Aja, iväg kom vi tillslut och det regnade och det regnade. Jävla trummande hela vägen också. Det är skoj till en början men sen börjar man bli lite fucked i skallen asså. Aja efter 3,5 timmars gående kom vi i mål och mötte Jessie. Satte oss på det gamla vanliga stället men man blev lerig. Så vi drog under bron och satte oss istället. Lollo och Tommy kom. Måste säga att det var fint av henne! Jag blev hur lycklig som helst! Trots regn och annat tog hon sig upp. Det är en riktig vän det, Lollo du gjorde min dag!

Vi stegade in på området och dansade omkring i prassel klänningarna man fick av Swedbank, det var skoj. Efter det drog vi till G, men vi stannade inte så länge. Jag blev pissfull som vanligt och kände att ja va tvungen att dra mig hemåt. Så så såg lördagen ut, på ett ungefär. Faan nu är det ett helt år kvar till nästa Pride. Vilket är tråkigt, men just nu behöver jag en time out. Jag har så ONT överallt haha

                  
Trummorna                                        En glad Lollo!

Pride 2008 Dag 3!

Fredagen... vad hände fredagen... Man ska blogga på en gång, lätt att allt flyter iväg annars. Vilket det uppenbarligen har gjort nu ra haha Vet att vi åkte upp med Linda, och hon visade en ännu snabbare väg till tanto. Tänk om man hade vetat det direkt. Men men vad gör man inte för lite motion höhö Just det, Jessie hjälpte Linda med att hitta nån pinne till hennes flagga. Det var snällt av henne! Sen satt vi mest bara på gräset och festade tillsammans med en jävla massa faktist haha Åkte hem rätt tidigt med tanke på att man skulle gå paraden dagen efter.

                              
Linda och Jessie                         Mitt fina band


            
Flaggan!                                         


Pride 2008 Dag 2!

Ja, man skulle va i parken kl 15 igår... meeeeen så blev det inte riktigt, trodde aldrig vi skulle komma på plats asså. Snurrade runt i tälje några timmar innan vi äntligen satte oss på tåget. Det går jävla fort från östertälje till årstaberg iaf! Det var skönt. Jessie har tagit sitt körkort också, GRATTIS! hehe Huuuur som helst, vi va väl typ uppe runt fem halvsex eller nått i den stilen. Slog oss ner på lilla filten brevid Theresa. Och så va det full rulle igen då. Att man orkar haha Träffade Helena och hennes brud, Sandy sprang förbi. Johan jobbade men vi träffade systemet-bruden. Hon försökte förklara att hon va jävligt tuttfixerad men att hon va straight. Jaa men det kan man väl va tycker jag. Aja, nu kan man inte gå på bolaget efter den här kvällen iaf haha Mitt i allt, exakt denna sekund kom jag på att jag fick ta henne på brösten hahaha Det va kul, aldrig testat silikon before!
Igår va jävla trevlig kväll faktist, jävligt besviken på mig själv att jag missade HELA FUCKING JÄVLA SCHLAGER KVÄLLEN! Det är ju höjdpunkten med 25 hemliga artister. Suck, aja... man ska inte va bitter. Jag va jävligt full igår, kommer inte ens ihåg vad jag har sagt till folk. Ringde till några vet jag, men vad jag sa är en annan femma haha Bilderna och texten är fucked, kan inte fixa!