Faan va du tjatar...

Lelle... vilken pina i blogg världen... phu, back to hockey!

Väldigt upptagen kvinna!

Asså hallå, nu tycker jag att folk är lite för överkänsliga. Bloggat hit och bloggat dit. Jag har mycke att göra liksom... Jag kan inte spendera hela min tid åt att blogga liksom. Jag är very important hehe
Aja, tänkte bara säga det. Nu måste jag fortsätta med allt mitt viktiga! Och
Lelle, Puss på re hehe

Öl ikväll då...

fast egentligen har jag ingen större lust. Asså det kan vara okej, men jag känner inte suget... Men det kanske kommer under kvällen. Kan ju vara trevligt att gå ut med jobbet och komma tillbaka på måndag och skämmas haha Aja, måste äta lunch nu... börjar få lite bråttom sååå TJA!

Akut bloggande innan 24:00!!

Faan! Har haft fullt upp idag. Även fast jag var hemma från jobbet vid 11-tiden. Somnade på sovan hehe Och efter det var det mest bara att slänga i sig mat och springa till morsan. Blev lite hockey, ssk förlorade i SD. Tråkigt men dom fick ju med sig en poäng, antar att man får vara nöjd. Efter det blev det ett glas vatten och spel på maskin. Gick bra i början innan Ola började talla på faanskapet. Men men, gick bara 40 kr minus så det är inga problem. Jaha, vad ska man hitta på nu då... jag är ledig imorgon så det är skönt. Ska dock till jobbet 15:30 för att knäcka en öl. Sen blir det Sthlm. Men jag har nog tid att blogga om nå vettigt innan jag drar mig bort för att bli full.

Känner mig som en pantad burk

Vilken jävla promenad det blev idag då. Känns som att jag har gått 10 000 mil i 30 minus grader typ haha
Lelle hon vet hur man går en redig promenad hon! Skönt att hon fick med sig mig och Sussi, vi kan behöva röra på fläsket. Nu har vi iaf bestämt oss för att gå en gång i veckan till och börja med. Det ska bli skönt!
Men nu ska jag faktist ta mig ett välförtjänt ligg i soffan! =) Eller så kanske man skulle ta och hoppa in i duschen. Jaja dit kommer man för eller senare höhö

Jag skulle kunna rita en bild på mig och mitt pant burks utseende, meeeen jag pallar inte!

Fruuuuser...

som fan idag! Hajar inte... är skit trött fast jag tyckte att jag gick och la mig i tid igår. Vem vet, kanske håller på att bli sjuk. Men det känner jag att jag inte riktigt har tid med. Längtar hem till Sussi i alla fall. Vill krypa ner under täcket och mysa med lite tv och chilinötter. Det är riktigt gott det! Och så kommer det att bli om några timmar. Ska väl antagligen titta på Gossip Girl och sen så blir det Handboll. Nice!
Tror inte att jag har fått ett dugg gjort på jobbet heller. Sitter bara och väntar på en massa svar. Så i princip så kunde jag ha varit hemma idag.
Jag fick dock reda på att jag fick semester den 22/2, såå jävla bra! Det är då årets första kryssning sker! Ska bli riktigt kul att rocka båten med Sussi och de andra man behagar att umgås med under turen!


image85
 Ikväll är det detta som gäller! Bilden är tagen från www.aftonbladet.se

Lång dag fast kort...

Idag var jag inte alls på humör att jobba överhuvudtaget så jag tog mig friheten att gå hem normal tid. Kl 15:00 blev det... Brukar ju i normala fall jobba över till ca 17-tiden. Kändes skönt att få komma hem och laga mat i tid och sen dra till farmor för ett litet besök. Det var trevligt. Skrev precis till Lelle att jag kanske borde hoppa in i duschen. Hon tyckte att det var bra eftersom det luktade ända hem till henne. Tycker det är starkt av människor när dom är ärliga hehe Så nu blir det en liten dusch på tu man hand höhö
Måste hinna fixa innan CSI. Sen blir det sova och hoppas på att jag tycker att det är roligare att jobba imorgon.


image84
 Jag och fetto kissen är väldigt lika!

Blev Mycket Gjort Idag!

Fan vad vi är duktiga! Drog och pantade alla våra jääävla ölburkar och pet flaskor. Blev hela 200kr. Skönt att äntligen få bort skiten. Gick och slängde en massa glas och tidningar också. Från och med nu får man inte dricka något som kommer ur en flarra i den här lägenheten i alla fall. Eller så får man helt enkelt bära flaska med sig när man går. Förstått?!
Jaha, jobb imorgon... ser verkligen fram emot det. Eller kanske inte, hade hellre sett fram emot att vara ledig. Men man har väl semester snart. Tiden går fort. Aja, nu är det fotboll på tv så nu ska jag lägga mig i soffan och va stolt!

Är ledsen över att göra er besvikna men det blir ingen bild idag inte hehe

Jävla blåst!

Jaha! Har precis kommit hem från Moraberg, det var skönt. Faan vad det blåste och regnade! Jävla skit asså... Men men nu har man ju fått det överstökat liksom. Nu tänkte jag sätta på lite kaffe och invänta hockeyn som börjar kl 15:00. Och efter det blir det middag och sen är det ju handboll kl 20:15. Det blir en lugn lördag med andra ord. Ja just det! Fick leka data expert hos grannen innan vi gick också. Men jag föll strax ner till data amatör för jag kunde inte hjälpa henne hehe
Jag skulle ju berätta hur det gick i pokern också... Men det gick inte allt för bra så jag vill helst inte bli påmind. Men hur som helst, kom på 110:e plats av 1075. Jag antar att det är OK.


image80
 Xmickis är blöt som en katt!

image81
SooZy leker Power Ranger med KiteKat i påsen!

Det var lugnt!

Ganska lugn dag på jobbet idag, fast lite jobbig när man blir förbannad på Italienare. Kvällen är skit lugn! Nice! Blev lite let´s dance och poker. Sitter och spelar en tunering nu så jag kan ju inte berätta hur det gick förens imorgon...
Nu måste jag koncentrera mig på korten!


image79

Det här hade jag inte tänkt på...

Okej, back to diskussionen!
Hade inte alls tänkt i denna bana...

Citat ur dagens LT om homoäktenskap:
Polisanmälan:
"LT borde antingen börja moderera det här forumet eller polisanmäla sig själv: Här jämförs homosexuella med djurplågare, pedofiler och i övrigt psykiskt störda individer. Jag kan inte tänka mig annat än att detta utgör brott från ansvarig utgivares sida."

Som vanligt kommer det även ett nytt inlägg under dagen! Om mig själv då ra såklart hehe


Dagens officiella inlägg!

Hej och hå! Nog om diskussioner och dylikt!
Min dag då... den har varit tråkig. Har haft skit mycke på jobbet & jag var där skit länge. Och när jag gick hem hade jag fortfarande skit mycke att göra.
Men men, dagen är ju inte slut än! Allt kan hända! Ska väl i alla fall titta på handbollen ikväll.

Eftersom jag inte skrev något om gårdagen igår så gör jag det idag!
Föööörst var jag nere på stan med
Lelle, det var trevligt! Men det blev inget långvarigt besök, det var skönt. Inte för att jag inte tycker att det är trevligt med Lelle utan jag är bara inte så förtjust i stan. Folkskygg kanske?
Efter det var jag trött och ville mest bara sitta framför datan och glo. Men så blev det inte utan jag blev lurad att åka och spela biljard med Anna, Bw och Lollo. Det var trevligt det med, jag blev kallad mäster. Det förgyllde kvällen.
Jaa så va min gårdag...

Jag hade förväntat mig att bilder skulle skickas från Lollo... men hon hittar inte sladden. Så det kanske kommer senare. Så länge får ni nöja er med en bild på Lollo (lite dålig kvalitet men den duger hehe)! Irriterande att jag har länkat samma namn flera gånger!


image78


Man blir ledsen av att se sånt här...

LT:s vilda diskussion fortsätter...
 
Citat ur ett inlägg: "Världen kommer gå under snart, går inte in i huvet att samma kön har samlag, det är inbillning av kärlek, inte äkta kärlek! /Framtidsrädd"

Mer om min dag och gårdagen kommer sen... kanske även kommer en bild på mig och min sambo när vi har sex, bara för att! Haha Sorry, menade inte att ni skulle få nån visuell bild av det hela. Nä nu får jag ta och skärpa mig haha

Ingen kommentar samtidigt som jag har två!

Ett litet citat ur dagens LT, rubrik: Kd säger fortsatt nej till homoäktenskap

"Men Robert Halef har sin uppfattning klar i frågan. - Äktenskapet är mellan man och kvinna, politiker ska inte inskränka tusenåriga
kyrkliga traditioner. I stället ska kyrkan lämnas ifred. Det är partilinjen och det håller vi oss till i Södertälje."

Hela artikel finns här:
http://lt.se/index.asp?kat=st&i1=index_red_2007.asp&i2=1&Id=24397&isp2=hela

Kunde inte låta bli att "ingripa" eller vad man nu vill kalla det =)

Man blir bara trött... (Xmickis inlägg från http://www.lt.se/)
Alla är vi väl människor, eller? Jag kan inte förstå vad problemet är? Man kommer inte få något som helst vettigt svar på detta, det är jag medveten om. Samhället utvecklas, häng med! Tänk om man skulle hålla sig till alla tusentals gamla traditioner, vart skulle vi vara då i utveckligen? Vi skulle ju vara kvar på år noll. Låta alla människor vara lyckliga och skapa ett jämställt samhälle, det verkar ju vara jätte dumt. Det är bättre att utesluta vissa grupper. Nej fy f*n! Ryck upp er!


Hata synden älska syndaren (Idiots inlägg från www.lt.se)
Fett trött på alla som snackar om Samhället utvecklas, häng med! Okj anta att alla människor e homosexuella hur långt har vi kommit då AHAHAHA Nästan hela vårt samhälle bygger på bibeln jag ser inget fel med det. Snälla kan någon säga mig varför Homosexuella e så desperata att gifta sig i en Kyrka eller en Moske??? Någon som vet!!!


Till: "hata synden älska syndaren" (Xmickis inlägg från www.lt.se)
haha Eum, det hade inte varit något som helst problem om alla va homosexuella. Det finns något som heter insemination =) Och för det andra... "Nästan hela vårt samhälle bygger på bilbeln"? Eum jag vet inte vad det är för bubbla du lever i... haha Och varför alla homosexuella är desperata? Jag tror inte att alla homosexuella vill gifta sig i kyrkan för det först. Men de som vill det vill väl ha samma rättigheter som hetrosexuella. varför jag ens la ner kraft på att förklara detta för dig vet jag inte haha Hur du kan vara så fantastiskt korkad är facinerande ;)



image77


WTF!

Men SKRIV dåååå! Suck... vart är alla människor liksom. Här försöker man vara seriös och uppdatera varje dag, men sen är det aldrig nån som tittar. Skriver jag om för ointressanta saker or what!? FFS!

Detta var bara ett tillfälligt utbrott! Det kommer ett mer seriöst inlägg senare under dagen. STAND BY!

Som ni ser här ovan har jag lovat att det skulle komma ett mer givande blogg inlägg. Jag ljög! Från och med nu är jag i blogg protest! Inte för att någon egentligen bryr sig men det är en princip sak. Så är det! Jag är arg nu...

Fint besök!

Ikväll hade jag och Sussi äran att få lite trevligt besök av Lulun & Lelle. Det var trevligt. Det blev lite Bring It On 3, BRING IT! Den hade sina ljusa stunder. Skönt med filmer man varken behöver tänka eller anstränga sig för. Det är mest bara att glo. Sen blev det lite L word, och vi skämdes. Det var bättre än första avsnittet, det var bra.
Nu ska jag borsta gaddarna och efter det blir det sängen. Härligt! Som man säger: Det var kontentan av det hela.

image76

Go kväll!

Jaha, nu va det söndag. Helgen flög iväg som vanligt. Men den har varit OK så det gör inget. Jag har varit bakfull och pigg. Jag har lärt mig att man inte ska jaga varandra runt bordet och sen vända håll. För det går fort, man hinner inte stanna och då blir det nock. Men vi skrattade. Nu blir det Willys. Efter det blir det Singing Bee, sen D.E.B.S. Har man inte sett den borde man göra det, den är stört skön!

Tyvärr är det dåligt på bildfronten. Har inga nya bilder, orkar inte ta några heller. Jag vill inte ha någon bild idag helt enkelt. Så klaga inte. Gilla läget bara...

Jaha, det blev inte så mycke med de!

Jag som trodde att jag skulle få sova ut! Sova länge dvs. Men nää då, vaknade första gången halv sju imorrse. Shit asså, vad är det för skit. Men jag vägrade hur som helst att kliva upp och lyckades somna om och vakna halv nio istället. Känner mig helt slut fortfarande! Plus att jag känner mig helt bakis. Jag och Sussi delade på tre öl igår... Jag fattar inte att jag inte lär mig! Om man ska dricka så ska man göra det rejällt. 1,5 öl gör faan att man blir mer bakis än vanligt. Nää men nästan i alla fall. Hur som helst är det synd om mig. Men jag ska snart ta mig en återställare så jag ska väl överleva tills dess. Det är ju hockey kl 15:00 idag! HEJA SSK!! Hoppas Hoppas Hoppas att dom vinner mot Brynäs! Faan vad det skulle vara bra! Jag funderar på att knappra en massa alvedon nu i förebyggande syfte, för jag lär ju skrika så huvudet spricker hehe
Aja, nu ska jag fortsätta att spela härlig och ljuv morgon musik för mina grannar. Började vid 9:00 imorrse så dom är väl inte allt för glada. Men jag skiiiiiiiter iiiii´t! hehe Här kommer lite nyvakna ego bilder på mig från morgondagens konsert!


41400-75

Kolla in handen! Den är almost borta ;)

41400-74

Man ser att man är nyvaken om man checkar in påsarna höhö

Let´s Dance...

Jag är tillfälligt upptagen med Let´s Dance tittande! Vilket innebär att jag inte kan blogga så mycke, inte sätta in nån bild osv. Allt detta pga av sömnbrist!

Godnatt och sovgott!

Vilken upplevelse, jag är matt!

Jag är tydligen lite efter pga av att jag inte hinner med MTV och Radio nu för tiden. Man hänger knappt med i musik världen. Så idag hörde jag Pinks nya låt Dear Mr President (kanske inte är så ny längre, vad vet jag). Har inga ord! Jag är både stum och matt. Det var en utav dom bästa låtarna jag har hört på länge. I alla fall när man lyssnade på Live inspelningen med publiken... alltså när dom jublade, vilken jävla känsla. Det är så häftigt att uppleva så det går knappt att beskriva. Man bara vet när man känner det! Hade jag varit där hade jag kanske tom gråtit en skvätt hehe

Nog om detta! En annan sak! Fan vad glad jag blev när jag kom hem och såg Sussi vara i full fart med att städa bort julen! Jippi! Trodde att jag skulle få roa mig med det i helgen, men nu slapp jag det. Det var snällt av henne. Lite tråkigt ändå, för det blev ju himla tomt här. Man fattade inte riktigt det innan så nu kanske man ska ta och köpa lite nya grejer så det fyller ut liksom. Vad det ska vara har jag inte en anning om men man får klura lite på det.


                                          
     Bebis städar                 Sussi som städar bort julen med en James Bond Look höhö

Man trodde att det var kört...

efter 2-0 målet som skellefteå fick in. HELVETE tänkte jag. SSK var helt bortspelade, totalt bortspelade skulle jag vilja säga. Dom fick inte ut pucken ur egen zon, och när de väl fick det fastna de i mittzon och fick vända hem igen. Helt sjuk irriterande var det att titta på! Men sen...! Jörgen Bemström bryter sig in och PANG 2-1. JÄVLAR vad glad man blev. Sen sa det bara PANG gång på gång och matchen slutade 3-6 till SSK. Wooohoooo!!
Så nu är de över strecket med 1 poängs marginal. Bara kämpa vidare och slå Brynäs på lördag. Och Skellefteå ska ju självfallet förlora mot LHC nu på torsdag. Det skulle sitta fint de ;)


41400-71

15 min kvar!

Det är hockey som gäller ikväll! Hoppas på att SSK slår Skellefteå bara. HEJA! Eum... Det här känns mest som ett desperat blogg inlägg eftersom jag är tvungen hehe Har egentligen inte så mycke att komma med, men det är ju som vanligt. Har inget kul att berätta eftersom det inte händer så mycke för tillfället. Eller jaaa, jag kan ju skryta om att jag fick en massa beröm på jobbet både igår och idag. HA! hehe Nää men det är ju kul att man får lite beröm för allt skit man står ut med.
Nej, nu ska jag knäcka Hockey Ölen och sätta mig och börja skrika upp: SSK SSK SSK SSKÅÅÅL!

Bara för att jag ska få lite mer bilder i bloggen är jag tvungen att lägga in en fristående bild på mig själv som absolut inte har något med mitt lilla inlägg att göra. Det finns dock en liten koppling för jag är antagligen full på bilden höhö ÖL , full och man blir svettig av att titta på hockeyn... Eller kan bli iaf! Ville bara klargöra detta =)



41400-70

Tack Lelle!

Nu har Lelle varit snäll och fixat min blogg så nu har jag lovat att bättra på mitt bloggande. Men det har jag ju lovat så många gånger tidigare, så den här gången får jag faktist hålla det också.
Något jag tycker att jag verkligen borde bli bättre på är att faktist lägga in lite bilder! Jag kanske borde ta och skriva något slags kontrakt med mig själv höhö
Nej, men ääääärligt... jag ska verkligen försöka den här gången.

Tack Lelle! Den blev fin!

Nu var det 2008 ra...

och det blir säkert jätte bra eller nått... Tror knappt att jag hängde med ändå.
Men så är det med det. Så vad har man att se fram emot i år då? Hmm... En kryssning är på sin plats och sker 22/2! Det ska bli skoj faktist. Tänkte att jag och Sussi kanske ska åka upp till Wilhelmina nån gång i Mars. Kan bli trevligt med lite snowboard och skoter. Mer då... jaaa men jag ska ju jobba arslet av mig också. Sjäääälvklart hehe
Å jag fyller ju hela 24 år i April, det får man ju inte glömma. Väldigt viktigt.
Sen får man hoppas på att man får en jävla bra sommar också. EuroPride 2008 hålls ju i Sthlm i år, så då blir det väl värre fest än vanligt skulle jag tro. Hääärligt, plus att vi tänkte medverka i paraden i år... Fast det gör jävligt ont i föterna!! Men va faan! Det är inte många gånger man får vara med om den upplevelsen så det är väl bara att tuta och köra liksom.
Sen händer det nog inte så mycke skulle jag tro. Inget jag vet om nu iaf. Kanske nån kryssning till... Ja men det blir det nog garanterat. Vet inte om man åker nånstans i sommar. Det får man se... Kanske kanske inte. Gör inte så mycke om det inte blir nått faktist. Inget behov jag har...

Aaa men jag ska jobba nu så heeee rååå...