Full Fart!

Höjdpunkten börjar närma sig! Det är ju helt underbart hehe Känns som att det är full rulle hela tiden nu. Känner mig nästan lite inspirerad hehe Var på styrelsemöte igår, var väldigt trevligt faktist. Känns som att det äntligen börjar hända grejer. Fantastiskt! Nästa vecka kan jag ju så gott som flytta in i föreningslokalen haha På tisdag är det Cafékväll! Kom mer än gärna, vi behöver folk som är där och vistas haha Det är gratis fika, det kanske lockar?? hehe Sen på onsdag ska jag vara där kl 13:00 och träffa kultur- och fritidsnämden, spännande. Hoppas bara på att jag kan slita mig från jobbet. Sen på torsdag är det festkommitté möte. Jävla massa möten asså! Möten på jobbet och möten på fritiden. Jaja så länge man kan klämma in en och annan öl så är jag nöjd!

I helgen då! Jo, imorgon händer det inte ett skit. Ska bara ta det lugnt så att man är frisk och kry till på lördag. Då är det picknick i Dalparken kl 14:00 med lite kubb och shit. I will bring my guitar, så klart. Töntigt! Sen efter det bär det ju av på fest! Kan bli en lång och hård lördag, det hör ju jag det.


Samma Visa Igen...

Nu sitter man här bakis igen då hehe Eller kanske inte så jätte bakis, men trött som in i helvete är jag. Gick väl och la mig runt 2 - 2:30 i natt. Sen vaknade jag av att Sussi och Jessie kom sjungandes med en bricka kl 7 imorrse... Det var nån sång om att jag inte fyllde år men att jag fick frukost i alla fall. Kommer inte riktigt ihåg eftersom jag var helt väck!! Dom hade liksom gått till skepparns och handlat mackor och shit. Vem gör något sånt?? Och packade va dom också. Dom sa så här: Jaaa vi kom på att vi kanske inte borde sova utan vi kan ju lika bra va vakna och väcka dig så du kommer till jobbet- Okej?! Sen så var det något tjat om någon klänning som hade gått sönder pga av att dom hade gått fel väg och var tvugna att klättra över något staket. Vart är världen påväg egentligen?? haha Dom är ju helt underbara om man tänker efter hehe
Jaja jag kom ju till jobbet i alla fall! Men jag är ju så trött bara, men det ordnar sig nog hehe Nu ska jag, Lasse och Åsa åka till Donken. Man behöver lite bakfylle mat känner jag!

United Vinner Ikväll!!

Kul med fotboll! Kanske blir det en och annan öl till matchen också. Om jag orkar. Det är mycke på jobbet (som vanligt, jag vet att jag tjatar!) så... Men jag fick ju löneförhöjning igår!! Woooohooo hehe Så nu är jag nästan rik, men bara nästan... haha Eller nja, ganska långt ifrån om jag tänker efter. Men jag är nöjd i alla fall!

Sorry men jag måste tyvärr säga något heeeelt oväntat, det blev ingen Idol-Mickis av mig haha NEHE! Otippat! haha Det var kul så länge kändisskapet varade i min vänskapskrets. Men nu är man lika bortglömd som alla andra idoler som släpper en enda singel (det var nära att jag skrev snigel USCH!!!) hehe Så man kan ju säga att jag var lite Idol i alla fall hehe Tjoho! Nu ska jag dricka upp min cola, orkar inte lyssna på ljudet av kolsyran!

Jag Önskar Att Jag Va Hemma!

Jag tänkte bara skriva för att jag ska skriva! Så det inte blir så stora hopp mellan inläggen liksom. Cool liksom hehe Har fått mycke gjort på jobbet idag iaf. Det är ju skönt! Men det är mycke kvar som jag skulle vilja få gjort. Men jag får ju inte tag i dem som jag behöver ha tag i. Jävla möten och skit hela tiden. JA just FAAN! Jag ska ju löneförhandla idag, så önska mig lycka till. Jag kanske blir rik! Vem vet hehe Vet knappt hur man löneförhandlar meeeen det är väl bara att köra på liksom hehe
Jaja, ska fortsätta jobba nu! Lika bra att köra på så länge man känner sig motiverad liksom!

Det Här Med Idol asså...

Först så skickade jag in det för min egen skull. Bara för att våga liksom. Så det var ju skönt när man hade kommit över den tröskeln. Meeeen NU! Ja nu är mitt mål att hamna på mest sedda. Så jag tycker faktist att ni som kollar in här borde kolla in mitt inlägg och hjälpa en stackars sate att bli glad haha Pleeeeeeease! Se så snällt jag ber!
Gå in här:

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.429170

Jag Mår Bra Nu!

Fan vad nice att gårdagen är över! Nu kan jag må bra igen. Det var dock inte så farligt som jag trodde, det var skönt. Och snart är det helg! wooooohoooo!!!
Tänkte att jag skulle lägga in en direkt länk så folk kan titta på mig på tv4.se Man måste ju göra lite PR för sig hehe

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.429170

Nu Är Dagen Här!

Alltså jag trodde att jag skulle vara mer nervös och ha värsta ångesten idag. Men det har jag inte, det är så konstigt. Det får gå som det går, inget jag kan påverka nu i alla fall. Så får vi se om jag kanske säger vad det är jag grubblar på... Imorgon alltså, på bloggen så klart!

Fick för mig att jag skulle prova att söka till Idol igår också. Inte för att jag tror att jag går vidare utan bara för att få det gjort liksom. Så slipper man ha de där tankarna om varför man inte provade. Ett problem bara, filen var för stor. Den skulle vara max 6 MB! Min va 25,5 MB! Suuuuuuugit! Försökte hitta något program för att förminska skiten men icke! Så det blev inge sökande i alla fall. Om jag inte kommer på hur man förminskar en fil under dagen!

GLÖM DET JAG SKREV OVAN! Hahaha nu är mitt bidrag inskickat! Helt galet haha Så där, nu kan jag gå vidare med mitt liv eftersom jag har fått det gjort. No Regrets liksom!


Klumpen I Magen Gör Verkligen Sitt...

Jag har värsta ångesten... Inte bra! Vill inte berätta varför heller... Men det är inget skoj i alla fall. På onsdag efter kl 17:00 är det över. Då vet man i fall ångesten är mer eller mindre. Vill bara få det överstökat. Det är bara jobbigt att gå runt och tänka på det. Samtidigt som man inte vill att dagen ska komma liksom. Jobbigt sånt där. Måste försöka jobba så man börjar tänka på annat. Fast det är svårt.

Min Hals Värker!

Fan jag har så jävla ont i halsen efter helgens bravader! Har supit sönder den totalt!! Men det var det värt för jag haft så jävla skoj! Hade fest i onsdags, tror att det var kul! Jag hade skoj och jag hoppas att alla andra oxå hade det. Lite ångest över att dom där vakterna va där och bad oss sänka haha Men men... Det var det värt! Lite saker som hände var heeeeelt galet underbart! Men jag ska inte säga för mycke om detta haha Hur som helst, lägenheten såg ut som en pundarkvart dagen efter. Men det hindrade inte Johan och Jessie! Nä det kom över och fortsatte köra på! Sen efter många om och men blev det fredag, och ja... och då va vi i rullning igen. Och man ba: HUR TÄNKTE VI NU?? Aja suck, det blev lördag... jag skulle på inflyttningsfest men kom aldrig dit. Hamnade på Södermalm (stället Södermalm) dansade så att svetten rann. Skit kul! Efter det drog vi vidare till ett annat ställe som jag inte kommer ihåg vad det hette. Hur som helst det var nån gay tillställning. Det fanns strippor i alla fall! Haha Och jag var full igen... Shiiit! Helt galet!! Men det har varit så sjukt roligt! Jag kallar det PRE-PRIDE!! Så nu har jag övat inför priden så det är nice! Hehe