Snart är det jul... VA?!

Tiden går ju för jävla fort. Jag fattar ingenting! Nyss var det sommar och helt plötsligt är man bara dagar från julafton. Julafton, vem faan har TID med julafton för det första. Man har inte tid...

Nu fick jag ett mail oxå... så nu har jag inte ens tid att blogga. Hej och håååååå

Tjejkväll

Kvällen började med Singstar hemma.
Tommie kom förbi.
Sen kom det sms från Lelle och Emelie som ville att vi skulle komma till Sofie.
Vi packade ner spelet i en påse och tog första bästa taxi eftersom
vi är så lata...
Nu är det bara Sofie,
Lelle, Sussi och jag kvar på festen.
Men vi har kul ialf.

  
bilderna är från en annan kväll.

Så här efter helgen

Sliten är jag... Jätte jätte sliten! Även fast det blev en lugn lördag så är jag sliten. Fredagen tog hårt på både kropp och själ. Men det var kul så det är okej.
Jag hade Mamma, Ola och bror Daniel på middag, det blev tacos. Det är gott. Sen kom Lollo över och det blev idolfinal för hela slanten. Vi hejade på Marie och hon vann, vi slösade inte pengar på henne i onödan. Det var skönt! Efter det blev det O´learys, träffade lite old people från förr. Det var trevligt! Jag var ganska halv nykter när jag kom, när jag gick var jag inte ens helfull... det var värre än så.

Det blidde lite efterfest hos oss med singstar och gitarr ända fram till morgonkvisten. Mina grannar måste varit nöjda med tillställningen. Jessie var där, det var trevligt för jag har inte sett henne på länge.
Vi beställde pizza, men jag klarade inte ens av att äta en tredjedel av den. Men det var okej. Senare på kvällen kom Lollo över och tittade på Junior Eurovision contest. Vi var nöjda över att inte Armenien vann... Sen blev det jonglering och 7:an.
Efter det var det natt, och igår söndag tittade jag på 3 dåliga filmer och en halv okej film. Nu är det måndag igen och det känns. Jag längtar tills man får ha en hel lugn helg. Men det dröjer.

Det finns lite bilder och annat smått och gott hos
Lulun