Hinner inte de här...

Jaha okej, jag skriver mest bara för att jag inte vill ha skäll utav Lelle så.... aja jag har inte tid att bloggilibloggblogga idag så... vet inte när jag kommer ha tid igen för jag vet ju inte om jag har fått mitt internet till den nya lägenheten liksom. Så så e d e me de liksom... aja måste springa nu liksom!!

mmmmmmmmmmmmm!

I övermorgon smäller det hihi Jag gittar från Villagatan!! Jag hoppas bara att mitt internet är igång, ANNARS DÖÖÖÖÖÖR JAG! =/ Jag ringde och fixade de i december så hur seg kan man va??
Aja, nått är det väl alltid som krånglar liksom =P

Faan det blev inge penga tjänande i helgen, eller jooo lite jao! Tog ut 1300 i lördags men jag hade hoppats på mer ork men den fanns inte liksom. Men film tittade jag på hihi Tittade på American Pie 5: The Naked Mile, Cars, The Departed och You, me and Dubree. Asså Owen Wilson är min nya idol haha han är ju förjävla grym asså hehe Sett Wedding Crashers? Näää men gör de! Skit rolig hehe
Nää nu ska jag jobba och läsa min poker bok =)

trullidutt!

Faan SHIT! Mickis fick börja 7 och sluta 15:50 på en fredag! Nää nu tror jag visst att någon har slagit sig riktigt hårt asså hehe Helt fantastiskt =) Faan va skönt att man kommer hem i normal tid hihi
Men nu vill jag fika, är lite hungrig... Va ju och handlade igår men det är ju klart att jag ska glöma att handla frullen liksom. Sk a gå ner till Vera och handla hennes goooooda USTmackor hihi Och en kopp kaffe på de så blir det frid och fröjd liksom hehe
Oooooch! Äntligen fredag! Veckan har bara svichat förbi liksom hehe Vad händer i helgen liksom??? Ja ikväll är det ju Let´s Dance hehe måste man ju titta på. Sen är det väl NHL ikväll osså, har inte kollat upp det men det brukar vara det på fredagar =) Jaaa... sen blir det väl inte så mycke mer tv-tittande utan mest packande liksom. Tråkigt... VILL INTE! Eller vill och vill... orkar mest inte hehe

Måste bara säga att jag fick faan 400 kr för pantburkarna hehe de va rätt många =P Det jag inte förstår är: Vart höll jag hus när pantburkarna tog upp platsen??

F*** U RUBRIKEN!

Och jag försov mig som vanligt hehe fast jag får ju skylla mig själv... va ju BARA tvungen att titta på en film kl 23:30 hehe Men det var ju iofs värt det. Night at the Museum haha Den va skoj som faan! Jaja jag kom ju bara några minuter försent så det är ju inte hela världen liksom. =P Men FAAN om jag försover mig imorrn då är det kört, för jag öppnar imorgon. Men nu kommer jag vara så nervös att jag inte kommer kunna sova alls liksom... *skakar* Jaja får ringa morfar sen, han får leka männsklig väckarklocka liksom =)

Faan va NICE att flytta nästa vecka... woooohooo!! Men orka bära liksom... räcker väl med att jag måste bära på mig själv för det är ju faan illa nog liksom =P hehe Knas asså... Nån som har nått bra tipps på flyttfirma JAO!? Suck... jobbigt... och en sak till... jag VÄGRAR asså TOTAL VÄGRAR att städa ugnen, kylen eller toan... Jag gör det bara inte moooooohahahaaaaaa HOPPA OCH SKIT!! hehe Jag rymmer, flyttar från stan. Tar en skokartong och springer! Ingen kan tvinga mig mooooohahahaaaaa USCH!

Bää Bäää vita lamm!

Jaha, fick mess av snubben som va och kollade in lägenheten... ooooooch.... HAN VILLE HA DEN! YES!! Slipper dubbla hyror =) Där slapp man slänga en massa pengar i sjön hehe jävlar va sparkontot blev tjockt hehe Nää men seriöst, känns ju bara som att man slänger bort pengarna liksom... Men nu slipper vi hihi
Och ja... Igår tog jag ut 1500 igen på pokern hehe köpte mig en pokerbok idag hehe Tänkte att jag skulle lära mig lite mer så man kan ta och avancera sig lite liksom NICE! För det är ju såååå späääännande! Inte för att det är så många som håller med mig men det skiiiiiiiter jag i ;) Smaken... ja de e ju såååå jävla olika det där asså ;) hehe Asså ibland kan jag bli lite halv irriterrad på mig själv, det e ju så mycke hihi, hehe och "..." Hajar inte, men det mest bara blir liksom. Huuuuuur som helst... Nu har jag faktist inte druckit en ända öl på hela 24 dagar =D Inge alkohol överhuvudtaget då ra, men det är mest ölen jag är stolt över. Men jag skulle såååå jäääävla gärna vilja ta mig en STOR KALL ÖL! Mums... Men icke sa nicke... Blir inte mycke av den varan inte. Sånt är livet, det är bara att stå ut liksom. Nehe, nu har jag svamlat tillräckligt här så nu är det dax att jobba lite =P

41400-6

Lite ledsen i ögat

Jaha, nu har jag funderat ett tag på det här me pluggandet. Det är skit skoj men jag känner typ att jag har tappat lite av motivationen. Plus att det är mycke inför flytten och så har man ju ett jobb oxå. Och förra veckan blev jag sjuk, SÅ KLART! Så nu ligger jag efter skit mycke... Det blir för mycke stress helt enkelt, och då är det ju inte lika kul... så jag ska helt enkelt hoppa av skolan... Tråkigt men va ska man göra då... Vill ju kunna plugga för att det är skoj inte för att känna mig tvingad liksom. Så nu får det bli som det blir. Kanske ödet vem vet?? hehe

Men det som är skönt att veta när man är sjuk är ju att man inte gått med nån förlust... ekonomiskt sätt asså hehe Tjänar mer pengar på en helgs jobb på pokern än vad jag gör på en hel veckas jobb... SÅ IT`S AAAALL GOOOOOD hehe Men svenskaspel är ju sååååå JÄVLA RIGGAT!!! hehe Fuck it... helt sjukt... ALL IN! Du vinner hehe iaf första gången på bordet LOL! haha Okej jag ska väl inte säga att det ALLTID är så, men jääävligt ofta asså haha Men det roligast av allt är att när man gör så... det är ju liksom inte så att man får ett par eller två... Nää utan det är Kåk, fyrtal, färgstege haha Helt idiotiskt... Aboooo! Så riggat!


hmm... Är bättre än jag trodde haha

Fyyy faan va skönt.. oavsett om snubben som va och kollade på lägenheten tar den eller ej så är de lugnt! De är faan nice liksom hehe iofs va de lugnt innan men nu är det ännu lugnare hehe Eftersom jag vann 3500 kr på pokern i helgen =P Nice!
Jag är nog bättre än vad jag tror att jag är ;) haha Nää men jag är bra =P Meee loooooove the poker hehe Men seriöst, man kan inte bara vinna och vinna utan nån måste ju förlora oxå... Fast jag vill inte förlora, så om jag råkar förlora så vinner jag ju bara tebax de liksom hehe Satte en spel limit för säkerhetensskull på 200 kr i månaden. Men jag hinner aldrig ta dom från mitt bankkonto iaf liksom...
ALLTSÅ! Summan med detta är ju att jag e rätt bra (ville bara påpeka det igen liksom) ELLER så är det dom andra som suger skiiiiita mycke liksom hehe fast det tror jag inte på.. det första alternativet låter bättre =)



41400-3





 

Inga ord... hehe

Friday! Yes BOX =P
Idag e de ju hockey oxå =) HEJA SSK!!!!!! HEJA SSK!! Får lite ångest över mitt lilla löfte... Inga öl *snyft* Skulle verkligen verkligen vilja ha öl te matchen, men NEJ! Jag ska inte ha,  har ju klarat hela 12 dagar utan nå skit nu så va faan haha De ska bli coolt att säg: Nu har ja klarat 30 dagar =) Så man får hoppas på att det håller i sig.

Hur som helst, nu måste jag bara tala om att
Justin Timberlake är ett musikaliskt geni! Grymt bra skiva! Grymt bra låtar! Grymt grymt!! Soul, pop, jazz, R&B i ett ända stort paket! Om jag skulle va skivrecensent på aftonbladet skulle den här skivan få 5 plus! LÄTT! Får rysningar när jag bara tänker på den liksom. Och den bästa låten är helt klart: "Losing my way" Den e så bra!! =) Lite Michael Jackson över den på nå sätt, fast i en uppdaterad version liksom =) Efter att ha lyssnat på hans skiva förstår jag varför hans publik hamnar på Richterskalan =)


41400-5

happy happy

Jag vet inte vad som händer... för allt är rätt segt just nu... mina trevliga neighbours  asså ;) vilka guldklimpar... Det e såååå himla snällt att dom har fest två dagar i rad till kl 4-5 på morgonen. Speciellt när det är vardag och allt. 6 timmars sömn på två dagar, underbart...!!!

Aja... ska hem och sova om en timme... gäsp...


Nice...

Softish... har inte haft jobb på två dagar =) NICE! Har dock pluggat, men utan stress... skit nice hehe Har inte börjat packa än hehe Vet inte...? Ska man ha börjat med det nu eller hehe jag menar.. de e ju bara två veckor kvar hehe Eller skit samma, jag slänger ju ändå bara ner allt i en ända stor hög =D Det är inte så noga det där inte.

Yes BOX! Blev lite ledsen när jag upptäckte att jag INTE hade upptäckt att Justin skulle komma te Sverige! VILLE JU GÅ JUE! Stå där och skrika som en fjortis... underbart hehe Men de fanns bara biljetter bakom scen kvar. Asså inte Back Stage.. utan BAKOM BAKOM scen!!! Fuck it liksom... Aja... Men jag hade verkligen verkligen velat gått =( Men jag tröstade mig med en hockey biljett istället, ja inte bara en haha jag vill ju inte gå själv va faan! hehe Jag bjöd ju me mig Sussi och min bror. Så jag får dra te Globen och skrika som en full vuxen karl istället: HEEEEEEEJA SVEEEERIGE, HEEEEJA SVEEEERIGE!!!!


så va de de här med rubrik igen

Nu skulle jag vilja ha lunch =) bara för att min matlåda e typ skiiiiiit god liksom hehe
Aaa just de haha Va ju hemma hos Johan igår hehe Han hade skaffat sig en inneboende som heter Kotten =P Sååå söööt liten hamster hehe Han e rolig han =P
W/E Ikväll är det hockey som gäller! YES! HEJA HEJA SSK! Men nu är ju frågan: Vad ska man ha för gott till hockeyn då?? Öl tiden är ju förbi så det går bort. Vill inte ha chips heller... Colan borde minskas, så det går oxå bort... jag har ju popcorne hemma... kanske ska pröva den nya popcornemaskinen JAO hehe Eller vadå? Ska man tugga på en morot eller?? Nää nån jävla måtta får det va!

Nää nu tror jag att jag ska ta och gå in på
Sony Ericsson och kolla in en mobil. Tänkte nämligen att jag skulle ta och förlänga mitt abonnemang snart... I slutet av månaden ;) men jag vet inte vilken mobil jag ska ta, vill ha någon som man kan ha mycke musik på iaf =)


bråttom, bråttom...

Hej och hå vad det går... shiiiiiiiiiiit vad jag har mycket att göra. Fick vööörsting ångest när jag tittade i min kalender idag =/ Nästa helg ska min Filmanalys va klar och helgen efter det ska mina två andra uppgifter vara klara. Plus att man ska flytta, och ringa... och sen ska jag väl sova där imellan nån gång. Det värsta är att jag tror att jag har seminarium samma helg som jag flyttar... skit oxå! Men det kanske går att fixa, får höra med min lärare.
Hur som helst, jag längtar tills jag går komma hem och laga mat =) Ska steka potatis (mycke paprikakrydda ska det va hehe), bacon och ägg. Man ska ha HACKAD lök som man steker tesammans med potatisen, det blir skiiiiit gött hehe Och efter det ska jag hem till Johan och leka med honom =) Inte för att jag har tid med det, men nått måste man väl få unna sig ;)
Och jag ska inte vara sämre, så jag tog mig friheten att kopiera den här från Lelles sida hehe

Senaste bok? Den röda vargen - Liza Marklund
Vad var det senaste du sa? Varsågod!
Hur dags gick du och la dig igår? runt 24:00 tror jag...
Och klev upp? kl 6:00
Vad behöver du mest just nu? Mera tid hehe
Önskar du att du bodde någon annanstans? Jaaa, men det e lugnt jag flyttar ju dit snart!! =P
Hur bor du just nu? på fel sida bron med sambon (håller med Lelle)
Trivs du med hur du bor? Det funkar men jag vill bort nu
Var är du nu? På jobbet
Saknar du någon nu? Nää
Hemma eller borta? hemma
Bio eller video? Video (eller ja DVD funkar de me)
Fotboll eller hockey? Måste man välja eller?? BÅDA!! hihi
Hund eller katt? Kissekatt ;)
Rösta eller inte rösta? RÖSTA!!
Plugga eller jobba? hmmm... både och... de funkar
Biljard eller bowling? Biljard
Nyår eller midsommar? midsommar
Guns´N Roses eller Metallica? Guns 'n roses
Johnny Cash eller Janis Joplin? hmm... båda e helt ok... men jag säger nog Janis =P
Rederiet eller Tre Kronor? hahahahahaaha Tre kronor blir det nog
Har du nån noja? kanske... hehe
Vilken religion tillhör du? Min egen =)
Tror du på Gud? Verkar bara eländigt...
Tror du på Satan? suck...
Tror du på magi? Jaaa, på Harry Potter iaf =)
Tror du på spöken? Jaa men de e väl klart hehe
Tror du på liv på andra planeter? Kanske de kanske
Kan du visa dig ute helt osminkad? hahahahaha vilket skämt... löjligt va faan
Nämn någon skönhetsprodukt, du aldrig skulle klara dig utan: man dör inte utan så de så!
Kajal eller eyeliner? Vilka tråkiga frågor det va på den här...
Favoritplagg till vardags?Jeans
Och till fest? Går aldrig på fest =P
Är du trendmedveten? hahahaha det va ju roligt =)
Dömer du människor efter deras yttre? Försöker att inte göra de
Är du ytlig? Jag tror inte de =/
Går du upp när väckarklockan ringer? Ibland
Du har bestämt att ha en vit helg, men så får nys om värsta festen, hur gör du? Festar
Hur är du när du är packad? inte vet ja... dryg och jobbig kanske?
Minnesluckor? Händer
Har du någon gång blivit ombedd att gå från en krog? jupp hehe
Har du någon gång hamnat i fyllecell eller liknande? Nää den har ja inte provat hehe
Hur botar man bäst baksmälla? Sova
Anser du dig själv som snygg? Den tiden är förbi haha
Vem är snyggast? I hela världen då eller??
Har du varit kär? Jajamensan
Ditt längsta förhållande: 1,5 år... shit jag har ju överträffat mig själv haha
Är du en bra flickvän/pojkvän? kan nog va lite väl jobbig ibland hehe
Har någon varit otrogen mot dig? Jag vet inte, tror inte att dom hann...
Har du varit otrogen? OJ... X antal gånger... hoppsan
Har någon varit otrogen med dig? hehe eum ja
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad? Jag flyger nog mest bara på heeh
Är du svårflörtad: Nope, jag e nog rätt lättfotad hehe
Idag: jobb, mat till sjuklingen hemma, sen ska jag te johan
I går: Jobbade, tittade på Final Destinaton 3
I morgon: Hockey (SSK), plugg...
I övermorgon: Plugga, plugga, plugga
Dagen musik: Min röst hehe
Dagens klädsel: Jeans och tjockis tröjan
Vad ska du göra ikväll? Leka med Johan
Vad vill du göra just nu? Gå hem från jobbet
Vad har du ätit idag? Frulle, lunch
Senaste inköp: CSI spel =)
Det senaste du slängde bort? massa skit, en damsugare bland annat
Brukar du äta frukost? Försöker hinna med de ja
Vad gör du om helgerna? jag har inge liv så jag pluggar
Brukar du bädda sängen? Nope, det är någon annan som gör den delen
Hur många timmar sover du på en natt? typ, 5-6 kanske
Föredrar du att vara singel? Nope
Är du singel? Nope
Är du nöjd med dig själv? Jo jag funkar, skulle vilja va lite piggare bara ;)
Hur mår du just nu? Trött
Senaste program du såg på? Nyhetsmorgon
Hur ofta tvättar du ansiktet? Skvätter ner de in the morning and tvätt it on the kväll hehe
Vem vet mest om dig? Jessie tror jag
Vad har du i ditt fönster? advetsljusstake, torkade blommor hehe
Vad behöver du mest just nu? SOVA!!

2007...

Såå där ja, nu va det nytt år... man har överlevt ett till, knappt iaf ;) Bara så tragiskt att man ska ligga hemma och kräkas den första dagen på året. Men så blir det om man i princip häller i sig: Champange, sprit, öl, breezers och cider... AJ AJ AJ inte bra asså. Men så kan det gå när inte haspen e på, haspen va botta =D Tur att man va ledig från jobbet igår så man kunde vila en extra dag, det behövdes om vi säger så ;)

Men nu va de tillbaks till det normala... nu får man vänta tills sommaren är här så man kan få ha lite skoj igen =) hehe Det går snabbt! Fast iofs... min födelsedag kommer ju först ;) hehe så då är det bara att räkna ner nu ra... 4 månader kvar tills jag får dricka min öl =) hehe Längtar redan! Stackars ölen... kommer att sakna mig så hehe men men, den som väntar på nått gott =)