Alla kan om dom vill!

Sussi och Lelle kickar mitt och Johans ass i singstar! Men vi är snart fulla och goa så då är det OK! Nu ska jag skåla vidare så man blir trevligare... För tro det eller ej, man blir de! Wooohoooo nu är det fest i burken! =)


Aj, som faaan!

Jag har bränt mig i käften efter att jag åt dom där förbannade panpizzorna... jävla skit mat för det första, och för det andra gör det så JÄVLA ONT! Shit...
jaha, jag orkar liksom inte hålla på att ursäkta mig för att jag inte bloggar. Men jag tänker göra det iaf. Jag har mycke på jobbet, det är min ursäkt. För när jag kommer hem vill jag bara sätta mig på mitt feta arsle och spela poker. Det är så avslappnande... eller ja, förlorar man går man ju upp i högvarv igen men men. Nehe... Nu ska jag ha upplärning igen då. Det är lite stressande att sitta och lära en person när man har typ 1000 saker att ta tag i. Men det är lugnt för Otto på jobbet sa att  jag liknar Rambo. Haha Vilken jävla komplimang! Det innebär alltså att jag är lik Sylvester Stalone. Jaha, det är inte illa hehe

Näää nu har jag inte tid med det här! Hoppas alla är nöjda iaf!

Senaste nytt!

Helgen! Jaa det firades rejällt! Jag va jätte jätte full både fredag och lördag. Känns bra! Jag hade kul. Fredags fyllan var mest spontan, lördags fyllan var bestämd. Det blev RFSL fest och kareoke kupp. Många blev arga, men det struntade vi i. Sen blev det efterfest i mariekäll. Där tog jag mig friheten att spy på Kalles toalett. Det var inte mitt fel, dom gav mig ren sprit. Vet inte ens var det var. Sen blev det en taxi hem med nåt par som hade varit tillsammans i 11 år. Det var spännande. Dom bjöd in sig hos oss, och vi drack lite mer. Kl blev 08:00 på söndags morgonen. Nu är jag trött, men det var det värt.

Jag ber om ursäkt!

Jag ser här under mitt förra inlägg (som skrevs för 100 år sedan) att jag har gjort mina trogna läsare besvikna. Eller ja... en av två läsare besvikna. Men det räcker för mig hehe Så jag tänkte be om ursäkt för att jag inte har tagit mig tid till att blogga. Förlåt, jag hoppas att jag är förlåten. Och jag lovar att jag ska bättra mig =)

Eum, jaha... lite snabbt... vad har hänt sen sist? Ja, jag har ju iaf fått ordning på sovrummet! Eller ja, allt som ska införskaffas är ju inte klart men det kommer. Annars så har det inte hänt så mycke, eller JO jag var jävligt full i lördags. Ända till kl 10 i söndags morse faktist haha Att tiden går så fort när man har roligt framför pokerbordet.

Sen till en annan liten update på jobbet... Min chef (på företaget jag jobbar nu) vill prata med mig 11:30 idag. Han ringde mig tidigare i veckan och sa: "Jag tänkte höra med dig om du har tid att prata med mig vid halv tolv på Torsdag när jag kommer upp. Jaaa alltså, tänkte höra om du har lust att stanna kvar. Så du kan ju fundera på det tills dess."
Till alla som inte vet (vilket egentligen alla som läser vet men...) jobbar jag som konsult. Och det vill man helst inte göra. Eller ja, det är okej så länge man slipper hoppa fram och tillbaka varje dag till olika arbeten. Men nu har jag varit på det här företaget sen i Februari. Och jag trivs super. Såå ja, vi får väl se vad han menar. Jag hajar noll, vågar inte hoppas på för mycke. För jag pallar inte att bli besviken.

Men nehe, nu måste jag jobba på! Tjingeling!