Störande...

att jag glömde att skriva att jag fick åka motorcykel och slicka/dricka bodyshots från Theresas mage haha Med öl! Det smakade helt okej haha


Woohoo vilken weekend!

Oj oj.. vart ska man börja liksom??
Åkte till Sthlm i fredags, fick för det första vänta 40 min på divan Theresa haha När hon och hennes polare Peder äntligen kom fram drog vi till hans lilla kolonistuga och där fick jag i mig tre Norrlands. Dom ölen va jävligt efterlängtade!
Efter det drog vi till bolaget och affären (jag betalade 0kr). Sen drog vi hem till Theresa och käkade, festade vidare och gjorde oss i ordning. Fuck vad sega vi är, vi kom inte ut förens 01:00. Vi skulle till Patricia eftersom Johanna jobbar där och hade satt upp oss på listan. Men vi kom aldrig innanför dörren för vi stötte på Johanna utanför och drog med henne nånstans med nån taxi (jag betalade 0kr). Vi hamande på en tråkig efterfest som jag, Theresa och Cissi styrde upp genom att dela på nästan en hel liter Jäger. Vi varvade med folköl och lite annat. Klockan blev 4a, vi hoppade in i en taxi (jag betalade 0kr). Jag sumpade mobilen, jobbigt läge hehe Drog till donken, jag bjöd på det. Första betalningen skedde alltså kl 4:15 på morgonen haha Sen var det sovdax.

Lördag morgon, ringde taxi och letade efter min mobil men den va inte där. SUPRISE!! haha Ringde och spärrade skiten. Kl 13 tog vi tunnelbannan till City och handlade en ny mobil till mig. Mickis var hel igen!! haha Efter det gick vi och käkade lunch, jag köpte en paj och en cola för 121kr. Det var dyrt men gott! Vi gick förbi Theresas gamla jobb (Village hete det tror jag). Vi blev bjudna på ett varsit svin dyrt glas vin. Efter det gick vi och hälsade på Cissi på hennes jobb, hon va nog full fortfarande haha Vi fick en kopp kaffe och sen träffade Theresa nån Kevin som hade ett jobb åt henne. Så hon gick på arbetsintervjuv medans jag drack mitt kaffe. Efter det drog vi till Söder och träffade nån fiffi, han bjöd oss på öl. Det var gott, gratis är gott! Sen bar det av till Patricia för att säga hej till Johanna. Nu va klockan runt 7 på kvällen. Shit asså. Tillbaka till Theresa, duscha, dricka, dricka, dricka!! Sitta vid Internet bla bla bla... Cissi kommer, tunnelbanna till Harry B James, vi plankade in. Kostade 140kr men det hade vi tydligen ingen lust att betala haha Kommer in, Bobby bjuder på öl. Sen bjuder Cissi. ÖL, SKÅL, WOOOHOOO JÄTTE FULL!! Vi drog på efterfest i kolonistugan och där drack vi skumpa till 8 på söndagsmorgonen. Dom badade och röjde. Jag spelade gitarr!

Allt som allt, min helg gick på 500 kr som jag vann tillbaka på pokern igår haha Nu är jag trött men jag skulle kunna tuta och köra igen hahaha Fuck man är ju lite crazy i skallen!

Tredje Dagen Jag Är Borta...

Det suger faan... Trodde att jag skulle må bättre snart, men jag kommer inte tillbaka till verkligheten. Jag var så glad förra veckan men sen så fick jag åter igen dom här dumma jävla tankarna i skallen. De tycks inte försvinna, hur mycke jag än försöker förtränga skiten så försvinner dom inte. Jag vill inte ha dom där, jag vill bara vara lycklig. Men nu är jag olycklig... Och jag vet inte hur jag ska hitta tillbaka. Men frågan är ju oxå, vill jag hitta tillbaka?? Jag kanske vill det fast jag kanske tänker för mycke. Är jag rädd?? Nej jag tror inte det, eller så är jag det fast jag inte vet om det. Jag vet i alla fall att jag vill vara lycklig, men jag vet oxå att det inte hjälper att tvinga fram det. Jag vet inte vad jag ska göra, men jag tror jag behöver en break från mitt liv. Jag behöver göra saker utan att behöva tänka. Bara få för mig att dra nånstans eller bara ligga hemma en hel dag för mig själv. Jag behöver en break typ nu, och jag vet att jag kommer vara ledsen men jag tror jag behöver en i alla fall.