Man känner det i luften!

image138


Jajamensan, man bara gör det! Att det är fredag alltså hihi Jag är faktist till och med relativt pigg, och har fått en del gjort på jobbet också. Vi har haft våran sexklubb, jag har tagit en cigg, druckit kaffe, skickat mail, pratat med Marcus, pussat kycklingen och varit på toa! Fan vad man hinner med grejer ibland alltså! Så vad händer i helgen? Inte mycke skulle jag tro, eller jag hoppas på att det inte händer något. Skulle verkligen bara vilja vara hemma och ta det lugnt. Har varit allt för mycke fester på senaste tiden. Faaaaast! Jag skulle ju inte banga på att gå ut och shejka ass asså... Måste få bort den tanken bara, meeeen det skulle ju vara så roligt! Men man behöver ju inte vara som alla andra som MÅSTE gå ut VARJE helg på samma ställe med samma jävla människor. Så därför tänker jag vara hemma och visa min ståndpunkt. Även fast det var ett tag sen jag va nere i de där "gå-ut-varje-helg-med-samma-människor-träsket". Det blir ju liksom inte lika kul på samma sätt, fast jag tror inte direkt att det är någon som förstår vad jag pratar om... så skitsamma!

Till avsnitten som ingen tittar på ra...

Spashley Moments Säsong 2 Avsnitt 2 Del 1



Spashley Moments Säsong 2 Avsnitt 2 Del 2


Jobbig(t) Tomt

image137


Naaaah de va kul! Mmmm that´s pretty much it. Jaha där hade vi engelskan igen, jag ber så hemskt mycke om ursäkt till mina förfäder! Jag känner inte riktigt att jag kan toppa gårdagen. Det är horribelt, enbart för att det är fel sammanhang. KUL!

Här är Spashley... Det börjar heta till lite nu, även fast det kanske händer mer i de kommande säsongerna...

Spashley Moments Säsong 1 Del 10




Spashley Moments Säsong 2 Del 1


Premiär För Veckans Outfit!!!

image132


image133

Papp-Påsen: 2,50 kr på ICA MAXI. Väldigt bekväm och soft, kan skava lite mot axlarna men annars väldigt human.

Tavlan: Gratis från väggen, lite otymplig men fungerar annars helt okej.

Skor: Snodda från Sussi



Idag, en helt vanlig dag på jobbet med lite extra uppmärksamhet bara. Jag trivdes bra, jag är helt klart nöjd med min onsdag.
Det var dock lite kallare än vanligt eftersom jag bara hade vindskydd framifrån. Kanske skulle ha underlättat med något varmt om baken.
Jag jobbar ju dock på ett kontor hela dagarna, så stolen värmer rätt bra den med. Annars har det faktist inte hänt så mycke mer... Fast jag måste säga att jag höll på att bli fly förbannad när jag faan inte kom igenom varken toa dörren eller dörren in till lunch rummet!! AAAH man blev galen...! Jag fick använda godsporten. Men jag gillar helt klar min nya look och outfit!

Lite fler bilder från idag! För att se dem måste man gå in på inlägget dock... Annars ploppar de inte upp...

                                   

Självklart glömmer jag inte att lägga in avsnitten!!

Spashley Moments Säsong 1 Avsnitt 9 DEL 1



Spashley Moments Säsong 1 Avsnitt 9 DEL 2


Då var det allvar igen då!

image127


Vad roligt det var att vara tillbaka på jobbet efter lite lång ledigt. Man tror inte att jag tog i lite där! hehe Jobb och jobb, me lööööv it! höhö Alltså, i och för sig så hade jag ganska kul. Fick kanske inte allt för mycke gjort, förutom att jag sjöng lite med Eminem på youtube när jag väntade på min kollega så att jag kunde få skjuts hem. Men hemma, då jobbade jag hårdare. Veckans uppdrag på
http://www.savespashley.com/ är att man ska lista sina top 10 moments av South Of Nowhere. Så det har jag jobbat med, är inte riktigt klar än. Man ska skriva dit lite repliker (om man vill) från de delar man listar... det tar en stund att trycka på PLAY, STOP... BACKAAAAA!! Fram och tillbaka... repeat, repeat, repeat!! Jag är nästan klar dock. Har bara fyra stycken moments kvar, får fixa det imorgon. Man ska dock posta brevet så att det är framme på fredag. Kan bli lite tajt eftersom jag bor i sverige, så jag ska skicka det till savespashley.com så fixar det grejerna åt mig. Schysst liksom! Så det är det som är what´s up just nu liksom. Nu ska jag väl titta på So You Think You Can Dance!
Kommentera gärna dagens avsnitt!!!!!!!!!!!!!! =)

Spashley Moments Säsong 1 Del 7



Spashley Moments Säsong 1 Del 8


Måndagar sucks...

image125


Jag orkade inte blogga igår och inte idag heller... Det va väl i princip det jag hade att säga. Nu ska jag titta på dagens avsnitt av L word, efter det blir 3way... Eum. Ska på "påskmiddag" idag, det suger faan mest! Jag firar inte ens påsk liksom.
Aja, försök njuta av dagens avsnitt då... Eller inte...

Spashley Moments Säsong 1 del 5



Spashley Moments Säsong 1 Del 6


Fest ikväll igen då!

image124


Idag är man inte så kaxig asså... Bakis som en gris, men det hade jag ju kunnat räkna ut för flera veckor sen. Jag har ju en tendens att vara skit bakis när jag ska göra något som är bestämt. Men men, åker väl in till sthlm så får vi se om jag pallar utgång. Men man kan ju iaf dyka upp och säga hej hej! Kan bli en spännande kväll det här, jag tror det kommer bli bråk... Tar med mig kameran och filmar utifall att! Aja, om man kanske skulle ta och hoppa in i duschen och fräscha till sig lite. Eller ja... vet inte om det går att göra så mycke åt mig men... Hur som helst, det ordnar sig.

Jaha, dagens avsnitt av Spashley ra! Vad roligt! Men det hade varit roligare om folk gjorde som jag ville och kommenterade avsnitten. Men icke, det är synd... Man blir lite ledsen.

Spashley Moments Säsong 1 del 3



Spashley Moments Säsong 1 Del 4


Man trodde att man skulle få sova...

image123


men nej då! Grannen bestämde sig för att ha fest kl 7 imorrse!!! Vaknade av ett jävla liv liksom. Det är ju inte första gången det händer liksom. Ca 7 dagar i veckan mellan 23:00-700 på morgonen. Så imorrse räckte det för mig, ringde störningsjouren på faanskapet. Men då blev jag nästan mer förbannad för kärringen där var inte så jävla tillmötesgående! Suck, asså okej om man har fest då och då. Det har ju alla. Men inte varje dag. Nu får det räcka!! Jag kunde dock somna om sen, så det var skönt.

Tiiiiillbaka till Spashley nu då! Hahaha du trodde säkert att du skulle slippa när jag började babbla om annat hihi Hur som helst. Kom på en sak! Jag har ju tjatat om att jag tycker att man kanske borde ta och titta på serien. Men istället för att säga åt folk att titta på youtube så tänkte jag att jag själv lägger in några avsnitt i veckan här på min blogg! Nu är det så att dessa avsnitt kallas för Spashley Moments och är inte hela avsnitt men det visar allt med betydelse. Det är inte direkt så att man missar något viktigt. Och dom är bara 10 min långa (orginal är ca 20 min), så det ska inte ta upp allt för stor del av ditt liv om du tittar höhö Sen vill jag gärna veta vad ni tyckte om avsnitten! Sen är det ju också så att man kanske inte fastnar efter första avsnittet (dock gjorde jag de)... Så döm inte efter första liksom, ge serien en chans. OK??? =)
Om man missar något så ligger dessa under kategorin Spashley Episodes.

Spashley Moments Säsong 1 Del 1



Spashley Moments Säsong 1 Del 2


Nej nu jävlar!!

image121


VAD I HELVETE HÅLLER DOM PÅ MED!!!!!!!! Det här är ju faan inte klokt, jag är så jävla förbannad nu så jag kan knappt tänka! Det här är helt fucked! Frid och fröjd, jävla skönt att det är torsdag och sen är man lite långledig liksom... tralalalaaaa sitter jag på jobbet och kliver in på savespashley.com för att kolla vad som är på G. Läser den översta nyheten. Jag läser, jag läser igen... OCH IGEN!! Och ytterligare en fucking jävla gång. VA?! Vad i helvete stod det, läste jag rätt... Eum, okej... The N har äntligen reagerat på allt alla fans har skrivit men GRATTIS. Men vänta lite här nu va: "While sorting through the mountains of feedback that you have shared with us about the show , we realized that if we really want to give South the proper send-off it deserves, we're going to need more time. So we decided to move the premiere date to the fall." WHAT THE FUCK!! HÖSTEN!!! Är dom inte kloka eller?? Dom kan ju inte vara påriktigt!! Alltså, vad sysslar dom med! Jag är så jävla förbannad nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Det här är ju inte klokt!! Det ända positiva är ju att vi kan kampanja längre! Woooohooo heeeeeela jävla våren och sommaren. Grattis The N! Så stupid! Jag vet inte varför dom gör så här, kan inte ens försöka komma på någon vettig anledning! Kanske för att det tror att
http://www.savespashley.com/ ska ge upp. Då är dom ute och cyklar kan jag lova. Eller så vill dom låta skådespelarna hinna hitta nya jobb så att det blir omöjligt att göra en säsong 4. Eh jag vet inte, kan ju sitta här och spekulera hela dagen utan att komma fram till nå vettigt. The N är inte vettiga iaf. Nu måste jag nog gå och slå sönder något... 

Snacka om att The N har blivit bombade av mess! Snart går väl deras server ner höhö här är mitt:

"I´m so disappointed right now, I don´t know what to say. If you think this little announcement is a good thing... well, you´re wrong. This was just the worst thing that could happen right now. If you think this will stop us from fighting, well... then  you´re wrong. This will just keep us going! So that´s a positive thing I guess... I feel empty right now so... I don´t know, I don´t know nothing. I just want south back, now! Not in the fall, NOW!"

image122

Här får man verkligen något att sätta tänderna i och tänka!

image119
Bannern är tagen från savespashley.com

Jaha, inlägg nr 2 för dagen! Jag var inne på
www.savespashley.com och läste lite när jag fick syn på detta. Typ världens längsta brev! De här är så jävla sant och bra skrivet! Hon säger det jag har försökt att förklara, på ett ungefär iaf! MEEEEEN glöm inte att titta på mitt inlägg nedan för detta... det är viktiga saker där höhö


South of Nowhere is the only show I've ever watched that I can say honestly changed me. You all know what I'm talking about, whether you are a teenager like myself reading this post or some stuck-up, shy executive snooping inside the diaries of these boards. You've been changed sometime. Whether it was a book, a speech, a show, a movie; a person, even...You've been changed sometime. Well, guess what? I hadn't. Not until South came along. And trust me, this whole teen television thing? Not my thing. I'm 14 years old and I've planned on being a psychiatrist forever; always felt different from people although I tend to blend quite well with the more popular kids. I've never come across a show before that helped me discover who I was. Ever. It's always been entertainment until I saw South of Nowhere. Picture this. Pretty girl, knows what she wants out of life. Intelligent. Caring... Homophobic, extremely unhappy. You know why? She's gay. She just doesn't know it. That wasn't just me back then. It was a thousand of us. A million of us. And maybe we weren't all pretty or afraid of being gay completely or extremely unhappy before, but even the straight ones here have felt uncomfortable sometime...Have lost someone, metaphorically or literally, to drugs or other issues. We've all been through the things depicted in South of Nowhere, and I can't tell you how many teenage lesbian relationship stories I've heard - true life ones - that were parallel to Spashley. Spencer and Ashley are not just characters concocted by an old, money-grubbing man. They are us. We have all been a Spencer before - or known one - someone questioning their sexuality, scared and confused; angry and misunderstood...Sharing a secret from the world that starts off tiny; the glance you snuck at that girl's backside at the beach, the thoughts that crept into your head...But it gets so, so much bigger. Secret glances turn into mutual stares that family members notice. Thoughts turn into actions. Actions change who we are, and finally, we all have to fess up sometime...whether it means saying "I like girls" or "I like boys" or "I wasn't born the right gender" whatever it may be. We all have to let it out. Spencer showed us how. We've all worn our hearts on our sleeves and had them sold for half price. We've all cared about someone only for them to leave eventually...And we need to see someone like Spencer, who instead of crumbling down, got up on her own two feet and lived like the fallen angel she was. We'd all like to be angels, I think. But we've all been Ashleys as well, angry with ourselves and the world, building walls painted and tainted in beautiful graffiti - art, whatever - to entice others and pull them in only to be pushed out sometime. We've all felt like being Ashleys and some of us have turned into one. And it helps so much to see someone like me on that screen, accidentally hurting others, crying out for help...And finally breaking down. Finally letting someone in those walls for good. Spencer and Ashley are the meeting of those two sides. The accepting, caring side, with the rebellious, angry side. The strong and the weak. The forgiving and the grudge-holding. They are raw, and human, and they are us. And they are every relationship we've ever been in, in one way or another, especially our first loves. So don't you DARE take me away from me. South can't end after 3B because our lives don't end after 3B. And I know you could say that about any season that it would end, yes, but we would never be satisfied until we saw all 5 seasons Lynch said he had planned out, because we know that nothing else is the ending that everyone rooting for us originally intended. We're not going to be happy with anything but the truth, or anything but what we know was // Jackie

image120

Dagens mission!

image117
Bannern är tagen från www.savespashley.com

Jaha! Så här har jag tänkt... Man behöver inte ha sett South Of Nowhere för att känna att man borde stötta och skriva på protestlistorna. Man kan skriva på dem för att stötta oss som vill att det kommer fram mer liknande serier om de nu har tänkt att lägga ner SoN. Alltså serier som handlar om äkta förhållanden, oavsett kön osv. Jag menar bara att det visas inte så många gay serier på tv för det första. Okej, L word! En serie jag tittar på men inte får samma typ "OC känsla" av. Det är en bra serie osv, men jag tycker mer att den riktar sig till en lite äldre målgrupp. SoN är en ungdomserie som vilken annan serie som helst, bara det att den röda tråden är Spencer och Ashley. Ett lesbiskt tonårspar. Jag kan inte riktigt förklara känslan man får av serien, mer än att den är verklig. Men bara för att den röda tråden är vad den är så riktar den sig inte bara mot gay världen. Utan vem som helst kan titta på den och vad jag har läst på många fan siter så har den en större hetro publik också! Ville bara understryka detta! =) Jag tycker verkligen att man borde stötta och skriva på. Pga av att det är så sjukt att de kan lägga ner en serie som ligger på andra plats enligt tittarsiffrorna, en serie som har inspirerat, hjälpt många tonåringar komma ut till deras föräldrar, en serie som verkligen visar riktig kärlek, en serie med realistiska karaktärer, en serie som man verkligen kan relatera till oavsett vem man är. Så nu hoppas jag kanske på att det få männsikorna som läser detta tar sitt sunda förnuft och går in på länkarna nedan och skriver på. Skulle vara tacksamt!

http://www.ipetitions.com/petition/SaveSONInternational

http://www.ipetitions.com/petition/KeepSouthofNowhere/

http://www.petitiononline.com/SON/petition.html

image118

Kampen fortsätter!

image111
Bannern är gjord av ett fan från savespashley.com
Så där ja! Nu har jag signat en jävla massa listor på
www.savespashley.com. Har tom fått hjälp av lite homies!! Skrivit två brev, ett till The N och ett till kampanjen savespashley. Jag har donerat pengar och även försökt hänga med i kampanjen på min blogg. Jag vet att det inte är så jätte många som läser min blogg men det är det lilla som räknas tycker jag. Och även fast jag har engagerat mig som en tok och gjort alla dessa saker så vet man ju någonstans där inne att det inte kommer att göra någon större skillnad. Eller skillnad gör det ju, dom är ju inte blinda! Dom ser att folk engagerar sig åtminstonde. Men jag tror inte att dom kommer ändra sitt beslut. Det kommer bara att bli tre säsonger, det är jag helt säker på. Men jag tycker inte att man ska sluta försöka. Därför kommer jag att delta i det lilla upproret ett tag framöver här på min blogg. Jag är nöjd hehe Då kanske jag kan gå vidare med livet när säsongen är över.. Då kan jag ju i alla fall känna att jag försökte.

image115

Back To Work!

Äntligen måndag! Man blir så glad när man måste kliva upp tidigt på en måndags morgon efter en hård helg. Men eller hur! Kom ganska sent till jobbet idag, vid 9:e tiden... Inte klokt. Tur att man har flex för jag tänker faan inte sitta här till kl fem idag iaf. Något som är postivt är att man bara jobbar fyra dagar den här veckan, och nästa med!! Ska bli skönt med en lite längre helg! Jippi! Fast desto längre den är desto slitnare är man till nästa vecka. Skulle jag tro i alla fall. Önskar dock att det var torsdag nu. Orkar inte vänta.

Jaahaa, händer det nå skoj i veckan?? Kanske... Själv ska jag nog inte göra så mycke. Ska på festkommité möte imorgon. Jessie kommer och hälsar på mig på fredag. Och på lördag ska jag till sthlm på fest. Kuuuul. Nää skulle vilja ha en vit helg... Men så blir det ju inte så man får väl försöka göra det bästa av situationen. Fast det är ju kanske inte så konstigt att jag känner så här nu efter helgens bravader. Det ändras nog mot veckoslutet.
Skål!

Tänkte bara säga att jag längtar till den 11 April!!! Bara ca fyra veckor kvar nu!! Kan inte tiden gå fort, pleeeeease!!
Det får bli en bild på mina favoriter, man kan inte få nog! Jag hade dock en annan bild, men min älskling tyckte inte att den var HOT nog. Så jag var tvungen att byta. Duger den här då, är den HOT ENOUGH for you
darling hehe


image109

image108

Ett under att man inte var hemma...

Jaa, jag kom iväg igår ändå! Det är inte klokt! Fast vi kom dit rätt så sent men vi hann ha jävligt skoj! Vid halv ett fick vi för oss att dra ut på krogen, det är ju inte heller normalt. Vem vill betala för att vara på ett kasst ställe en timme. Tydligen vill vi det... Sen åkte vi taxi runt hela s-tälje, det var trevligt. Men taxi gubben blev nog lite ledsen eftersom det var ett himla: Åk dit, sen dit, och sen dit... Han hade ju faktist fler körningar efter, vilket vi sket i.
Johan kom över på lite efterfest, det var rätt trevligt. Inte för att jag pratade så mycke med varken
Sussi eller Johan, jag dansade mest! Det var skoj, men man var ju vaken till halv sju imorrse så nu är man så där sliten igen. Illa. Men det går över.

Jag har ingen bra bild... Så det får bli utan idag igen... tråkigt... Jag hittade en!! Den är tillägnad Lollo för att hon sjöng Barbados igår!

image106

Helvetes helvete!!

Idag har varit bland de värsta dagarna i mitt liv!! Hur dum kan man vara liksom? Kommer hem vid 4:a tiden på natten efter att ha inventerat till halv tio på kvällen och sen gått ut och druckit öl. Sen va man på jobbet halv nio imorrse och fortsatte inventera! Helt sjukt, jag kan inte ha varit nykter iaf. Finns inte en chans. Jag kunde inte jobba så mycke heller för den delen. Satt mest... Det gick bara inte. Sen vid 15-tiden drog jag hem och la mig och sov. Vaknade först vid 17, men då kändes de som jag bara hade blundat och vaknat... Så jag sov lite till. Vaknade vid halv sju istället. Det var illa med tanke på att jag skulle vara hos min vän Anna kl 19:30. Helvete ra, det hinner man ju aldrig liksom. Så de fick bli en dusch och sen titta på melodifestivalen hemma. Efter det drar jag till henne. Nehe nu ska man väl typ hälla i sig kaffe och hoppas på det bästa. Ser faktist inte direkt fram emot öl och fylla. Men vad ska man göra då? Stanna hemma är inge val... va nykter är inte heller ett val. Eller det kan vara men det beror på vad man är beredd att stå ut med. Dax för kaffe utav bara helvete...

Och ingen bild blev det...

Stressad som F*N!

Man blir lätt stressad när man sitter och tjuvbloggar på jobbet hehe Ingen har ju iofs sagt att jag inte får blogga men jag antar att det inte uppskattas. Man ska väl helst jobba, eller? Meeeen som vanligt har jag ingen större motivation. Fast jag har ju koll på läget så det är väl det som räknas. Man tycker ju det iaf.
Hur som helst så är det inventering idag, fyyy faaan säger jag bara. Kommer man hem runt 21-22 ikväll då. Kuuuul! Sen ska man hit kl 8:00 imorgon och fortsätta. Fast jag är glad att jag slipper räkna, ska bara sitta och trycka in allt i datan. Hur man nu gör det?? Glömer faan jämt bort hur man gör. Jaja det blir nog bra det där. Men det värsta av allt är att ledningen är här från gbg och vill att vi ska gå ut och ta en after work ikväll. Eum... jaha, och hur faan ska det gå till?? Man ska ju upp vid 7 imorgon! Bara för att inte dom ska det liksom. Så jag sa hur som helst nej tack. Men då säger Nina (en på jobbet) att jag visst ska med... hmmm... jag gillar inte alls det här. Jag gillar speciellt inte resultatet imorgon! Nej jag vill bara hem till min söta älskling och mysa =) Det är mycke trevligare. Jag ska ju bli full imorgon kväll. Det räcker väl? Eller??

Föressten, är hon min?? VA?! Fy faan... vilken jävla läcker tjej jag har!!! Trodde jag drömde först så här en fredags morgon hehe aaa BTW! Snodde bilden från din blogg Älskling! PUUUUUUSS!



Min Älskling SooZ

Jag kan inte släppa SON!

Alltså, jag vet inte riktigt varför jag ska delta i en kampanj på min blogg för South Of Nowhere. Det är ju i princip ingen som har sett serien och vet därför inte vad jag pratar om. Men jag känner ändå att jag måste delta på något sätt. Jag ber om ursäkt över att min blogg helt plötsligt har blivit en sida som är helt besatt av SON men så får det vara! =) Jag tänkte iaf att jag skulle lägga in lite Save Spashely banners! Det är det minsta man kan göra liksom. Eller ja jag har ju till och med skrivit ett brev till tv kanalen The N. Jag är jävla duktig jag hehe

image102

image103

Spread The Word!


Lesbians on TV PSA 1
Uppladdat av sarahwarn

Lesbians on TV PSA 2
Uppladdat av sarahwarn

Någon som vill hänga med till rehab?

Lollo kanske? Man kan faktist inte vara kär i en karaktär...! Det är faan inte normalt. Lollo säger: "ååååh Peter Petrelli!!" FFS!
Men sanningen är så här, jag undrar faan om det inte är så att man kan vara det iaf. Eller alltså, inte på riktigt kääär kääär. Men på låtsas! Jag menar, det finns ju massor av olika sätt att vara kär på. Så varför kan man inte vara typ kär i nån på tv? "låtsas kär" alltså... Jag vet faan inte hur jag ska förklara vad jag menar. Det blir bara rörigare desto mer jag tänker på det. Man känner sig som typ 12 och blir kär i nån utav BSB snubbarna liksom haha Det var jag, kommer jag ihåg. Vilket verkar lite konstigt så här i vuxna dagar haha Jag tror mest att jag flöt med de andra tjejerna, kanske?! Man blir ju som man umgås hehe
Hur som helst, är det bara jag eller kan man bli "låtsas kär" i någon på tv?
Om man kan det är min stora tv-kärlek just nu Gabrielle Christian (alltså Spencer, som hon heter i serien)! Damn...!! Vet dock att min flickvän tycker att jag borde läggas in på psyk pga av att jag säger så här haha
Men titta så fin hon är!! =)

image101

Säg inte hej då SON!

Fan också! När det äntligen kommer en vettig serie som visar ett normalt förhållande... Ja då går den bara i 3 säsonger! FAN DÅ!! Jag är skit ledsen. Spashley, försvinn inte!! haha Shit, vad man är patetisk egentligen! Seriöst, det är bara en serie. Fast NEJ, det är sååå mycke mer än så... jävla illa hehe Det värsta är att den inte ens kommer komma till sverige, jag tror inte det. Och det är jävligt synd att svenska folket ska få gå miste om detta. Jääävligt synd säger jag bara. Men youtube finns ju! Fast man vet inte hur länge det ligger där. Kommer sakna SON och deras Spashley. Man får hoppas att detta bara är början och att det kommer fler serier med insperation från SON. ME LOVE IT!! 8 avsnitt kvar att se framemot dock. Ska bli spännande att se hur det ska gå för Spashley. Men efter de får man nog försöka glömma och gå vidare med livet. Hur i helvete det nu ska gå hehe

Lite bilder från SON, eller ja mest på THE BABES dock hehe

image88
Spashley!

                       
                      

EUM... Blir jävligt irriterad på att de inte går att få upp bilderna!! Bara om man går in på inlägget, ja då jävlar ploppar dom upp. Så man måste gå in på inlägget om man vill se dom fina bilderna. Vilket man vill! =)

Jag tror man är hungrig...

när magen kurrar som... ja jag vet inte vad. Om tio min är det lunch, och då är halva veckan avklarad! Skönt, har mest bara varit strul. Jävla TNT snabb transport för 35 000kr också! Vilket min leverantör fixade till iofs, men nu vägrar idioten att betala skiten. Jaha, där rök min lön då hehe Hur som helst, italienare och kärringar i england går faan inte att jobba med. Iaf inte de jag jobbar med! Man blir less...
Bara så att ni vet liksom.
Aja, går nog ner och stoppar in min matlåda i micron nu. Så magen håller käften. Usch vad bitter jag låter, jag är iofs bitter. Kanske händer det något skoj i helgen som får en på gott humör?? Eller...?